Mass Effect: Legendary Edition PC, PS4, XBOXONE

A Mass Effect-trilógia felújított változata.
1637578800

A Mass Effect-kollekció is a Game Passbe tart?

Noha hivatalos megerősítés még nem érkezett a témában, a pletykák szerint a Mass Effect: Legendary Edition is bekerülhet az Xbox Game Pass kínálatába - ami az EA Play-integráció miatt nem is olyan elképzelhetetlen.
1634932834

Ilyen lehetett volna a Mass Effect 3 befejezése

A People Make Games dokumentumfilmje jó mélyre ás, mert szó esik benne a BioWare-nél uralkodó légkörről és a vitatott menedzseri döntésekről is. Egy ponton viszont kiderül, milyen lehetett volna eredetileg a játék sokat vitatott lezárása.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1628168400

A vártnál jobban teljesített a Mass Effect-kollekció

Várható volt, hogy kapós lesz a rajongók körében a teljes trilógiát felújító Mass Effect: Legendary Edition, arra azonban még az EA sem számított, hogy ennyien ráugranak majd a csomagra. A remek fogadtatás jót tehet a franchise jövőjének is.
1624892400

Sorsára hagyták a Mass Effect filmes adaptációját

Nagyon úgy néz ki, hogy hivatalosan is feladták az utolsó kenetet a még 2010-ben belengetett Mass Effect-mozinak - legalábbis erre következtethetünk Mac Walters, a Mass Effect: Legendary Edition rendezőjének szavaiból.
1623702780

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.
1622020200

Mass Effect: Legendary Edition teszt

A videojátéktörténelem egyik legnagyobb űreposza visszatért, minden eddiginél fényesebb kiszerelésben. A BioWare kívül-belül gatyába rázta Commander Shepard trilógiáját, a végeredmény pedig egy olyan csomag lett, amit kár lenne kihagyni.
1621972800

Brit toplista: visszatért az élre a Resident Evil

Egyhetes pihenőt követően tért vissza a brit játékeladási toplista élére a Resident Evil: Village, jóllehet csökkent iránta a kereslet az előző héthez képest. A Miitopia a második helyen kezdett.
1621350000

Mass Effect-kollekció - megjöttek az első modok

Alig néhány napja érkezett meg a Mass Effect: Legendary Edition, a modderek máris rárepültek a felújított kollekcióra. Eközben a BioWare sem rest: tegnap egy 11 gigás patch érkezett a játékhoz.
1621260000

Brit toplista: tarolt a Mass Effect: Legendary Edition

A múlt héten megjelent végre a várva-várt Mass Effect: Legendary Edition. Shephard remasterelt trilógiája rögtön a dobogó legfelső fokára repült a briteknél, de az újonnan érkezett PS5-szállítmány jót tett Miles Moralesnek is.