Mario + Rabbids: Sparks of Hope SW

Újabb kalandok után néznek Marióék és az őrült nyulak.

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a Call of Duty: Modern Warfare II

A második héten is sikerült megőriznie az elsőségét a Call of Duty: Modern Warfare II-nek, a tabella alsóbb részén viszont történtek változások.

Új bolygók, Rayman és még sok más is csatlakozik Marióhoz 2023-ban

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope az idei év egyik legjobb játékaként van számon tartva, és úgy tűnik, a sikersztorit 2023-ban is folytatni szeretné...

Brit toplista: hatalmasat nyitott a Call of Duty: Modern Warfare II

Jöjjön egy hír, amin senki nem fog meglepődni: a brit eladási lista élén rajtolt az új Call of Duty. A Modern Warfare II megjelenése azonban jóval erősebb volt a korábbi évek epizódjaihoz képest.

Brit toplista: csak a második helyen rajtolt a Gotham Knights

Az elmúlt hét volt az év egyik legsűrűbbje megjelenések tekintetében, ennek ellenére a FIFA 23-at egyik újonc sem tudta megszorongatni.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope teszt

Habár Marióéknak és az őrült nyulaknak sikerült kigyomlálniuk a Megabugot, mégsem dőlhetnek hátra a jól megérdemelt pihenésüket élvezve, ugyanis életük eddigi legnagyobb fenyegetésével kell szembenézniük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.