Redfall PC, XSX

Next-gen vámpíros-Left 4 Deadet készít az Arkane Studios.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Kiadós gameplay bemutatót kapott a Redfall

Az Arkane vámpíros lövöldéjével nyitott az Xbox és a Bethesda műsora. Redfall városát ellepték az éjjeli lények, így itt az ideje, hogy felvegyük velük a harcot. Lássuk a legújabb kedvcsinálót!

Phil Spencer: minőséget, következetességet várnak tőlünk, jobbnak kell lennünk

A minap a Bethesda felkavarta kissé az indulatokat, amikor bejelentette, hogy mind a Redfall, mind a Starfield megjelenését áttolták jövőre. A helyzetet a Microsoft Gaming feje, Phil Spencer sem hagyta szó nélkül.

Átcsúszik jövőre a Starfield és a Redfall is

A Bethesda két nagyobb projekttel készült még az idei évre, és most mindkettő megjelenését áttolták 2023-ra. Ennek ellenére hamarosan kapunk bemutatót belőlük.

Idén is megmarad digitális rendezvénynek a QuakeCon

Az idei sorban a harmadik év lesz, amikor a Bethesda Sofworks és az id Software digitálisan tartja meg éves rendezvényét, a QuakeCont. A pontos programot egyelőre még nem árulták el, de az időpontját már kitűzték.

Októberben jelenhet meg a Redfall?

Az Arkane Stuidos spanyol rajongói oldalának Twitteren megjelent friss bejegyzése szerint mégsem nyáron, hanem valamikor októberben jelenhet meg a csapat új játéka, a Redfall, amiben öt játszható hőst kapunk majd.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Kiszivárgott néhány kép a Redfall korai változatából

Nagyon rossz a minőségük, ráadásul erősen fejlesztés alatti állapotában mutatják meg a játékot, azonban kiszivárgott néhány kép az Arkane Austinnál készülő, nyáron bemutatkozott Redfallból.

Redfall - az id Software is besegít a fejlesztésbe

Habár az idei E3-on az Arkane Studios játékaként mutatkozott be a Redfall, nemrég kiderült, hogy a fejlesztőknek az FPS műfaj nagymestere, az id Software is besegít a munkálatokba.

E3 2021: Íme, a Redfall, az Arkane Studios új játéka

Egy vadonatúj játék leleplezésével zárta az Xbox és a Bethesda közös E3-as műsorát az Arkane Studios. A csapat egy vámpíros, Left 4 Dead stílusú shooteren dolgozik, amiből csak úgy árad a 80-as évek hangulata.