Grim Fandango PC, PS4, Vita

Lucas bácsi nemcsak a Star Wars-hoz ért: ennek eredménye a Grim Fandango!
Típus: Kalandjáték

Grim Fandango Remastered teszt

Manny Calavera a túlvilág turisztikai ügynökeként az éppen eltávozottak lelkeinek szervez utakat a Kilencedik Alvilágba. Aztán felbukkan egy titokzatos kuncsaft, egy hölgy, s teljesen felborul Manny korábbi nyugodt élete.

Launch traileren a Grim Fandango Remastered

A számítógépeket ma, a PlayStation Networköt pedig holnap veszi be a Grim Fandango felújított változata. A megjelenés apropóján befutott a játék launch trailere is, csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.

Képeken a Grim Fandango Remastered

Jövő héten érkezik a Grim Fandango Remastered, és most kifogástalan minőségű screenshotokon csodálhatjuk meg Tim Schafer klasszikus kalandjátékának felújított változatát. Hihetetlen, de az alkotás máig megállja a helyét.

Grim Fandango Remastered trailer és megjelenés

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Double Fine közreműködésével készülő Tim Schafer-klasszikus, a Grim Fandango újrája. Ezen kívül egy új előzetesnek is örülhetünk.

Leépítések a Double Fine-nál

Miután egy be nem jelentett projektet törölt Tim Schafer csapata, kénytelen volt elbocsátani 12 fejlesztőt. A vezető szerint egy ilyen döntés balszerencsés, de kénytelenek voltak meglépni, hiszen nem találtak hozzá kiadót.

PC-re is jön a Grim Fandango HD-változata

A Sony E3-as konferenciáján bemutatott, HD-sített Grim Fandango PC-n is tiszteletét teszi majd. Ezek után nem lennénk meglepődve, ha később Xbox One-változatot is kapna az újragondolt klasszikus.

E3 2014: Egyéb bejelentések a Sonytól

A fontosabb bejelentéseken és kedvcsinálókon kívül igyekeztünk összeszedni az a Sony sajtótájékoztatójának egyéb résztvevőit is. Az indie címeket is csokorba szedtük, hogy biztosan ne maradj le róluk.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.