PC-re is jön a Grim Fandango HD-változata

Link másolása
A Sony E3-as konferenciáján bemutatott, HD-sített Grim Fandango PC-n is tiszteletét teszi majd. Ezek után nem lennénk meglepődve, ha később Xbox One-változatot is kapna az újragondolt klasszikus.

A Sony E3-as konferenciáján tudtuk meg, hogy HD-változatot kap az 1998-ban megjelent Grim Fandango.

Akkor PS4-re és PS Vitára jelentették be a játékot, azonban a Double Fine hivatalosan is megerősítette, hogy PC-re és Macre is visszatér a klasszikus. Ezek után azért nem lennénk meglepődve, ha később egy Xbox One-os verziót is kapna a játék.

A számítógépes változat egyszerre fog jönni a konzolossal, azonban sajnos megjelenési dátummal még mindig nem tudunk szolgálni.

8.
8.
GAMEROD
Az hogy lehet ha már a LucasArts nem létezik?
7.
7.
suresz
boldogság könnyem csordul a hír láttam
kár hogy ps3-ra nem jön
6.
6.
drat576
#5: Azzal sok munka lenne, mert minden fix, mármint a kamera. Szóval amit nem látsz az nincs is, és meg kéne csinálni. Úgy emlékszem hogy billentyűzettel lehetett benne menni a nyilakkal. Egy kontroller támogatást biztos beleraknék.
Ha valami egészen másra gondoltál akkor elnézést.
5.
5.
pikszel
Na erre a játékra tényleg ráférne egy jó remake! De én nem csak a grafikát újítanám fel, hanem az irányítást is finomítanám, mert bár egyik kedvenc játékom, az irányítása borzalmas.
4.
4.
Dercsi
#3: +1

A régi játékoknál kifejezetten élveztem mikor vért izzadva lehetett továbbjutni, mind logikai, mind ügyességi pályákon :D Hozzák csak vissza régi jó játékokat feltúrbózva!
3.
3.
kredencferenc
Khmmm.... csúnya is lenne ha nem jönne PC-re mivel alapvetően egy PC-s játékról van szó. Kár, hogy megszűnt a Lucas Arts . Pedig csupa kiváló játékkal lepték meg a nagyérdeműt, és persze nem csak a Star Wars címekkel. Itt van például ez meg a Day Of The Tentacle. Az vajon miért nem kap HD remake-et? De voltak még más piszokjó játékok is. Csak én emlékszek a Space Goofs-ra? (Magyarul Űrdinkák. Valaki?) Bizony volt belőle videó játék is. Stupid Invaders címen. Persze ez manapság már nem menő. A nextgen srácoknak megfelel a lenyalt haj, meg a kétgombos játékok. Vajon a hanyatló szellemiségű fiatalság "igényei" degradálják a játékipart, vagy a vállalatok miatt lettek ilyenek a fiatalok?
2.
2.
Cristiano
1.
1.
WiiRGaming
Ezekben a régi kalandjátékokban még volt fantázia és kreativitás. Jó sztorik, logikai feladványok, sok interakció a környezettel. A Full Throttle-t és a többit is előkaphatnák, bár szerintem a Telltale Games ezen a szinten kitett magáért a Sam 'n Max szériával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...