Superman Returns: The Videogame

Repkedős bunyózós akciójáték Szupermanus 2006-os kalandjairól!

Unreal Engine 3 hajtotta MMO a Sony-tól

Az MMO-játékoké a jövő! Tudja ezt jól a Sony is, ki amellett, hogy megvásárolta a mostanság oly népszerű Unreal Engine 3-t, egy efféle játékot készíttet.

Cooltúra-vegyesfelvágott: pletykák, hírek, infók!

Hazai mozikban a legújabb Superman és a Túl a Sövényen, továbbá információkat tudtunk meg a Múmia 3-ról, a Fantasztikus Négyes 2-ről és a Motel 2-ről...

Superman a PC-inken - szó szerint

Pénzes Superman-rajongók, figyelem! Az Alienware limitált példányszámban dob piacra egyedi Szuperember-mintákkal díszített számítógépeket.

Superman Returns: The Videogame

A 2006-os E3 játékkiállításon az Electronic Arts játszható Superman Returns-szel rukkolt elő. Természetesen mi sem maradhattunk ki a jóból és beálltunk a sorba, hogy első kézből tájékoztassunk titeket a játék milyenségéről.

E3 2006: Zárás előtti galáriafrissítés

Lassan ránkhúzzák a rolót, de még mindig nem bírunk leállni - vadi új képeket szállítottunk nektek, benne több premier screenshottal. Érdemes végignézni!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!

E3 2006: Újabb line-upok érkeztek!

Végre megérkezett az Electronic Arts és a Sony E3-as felhozatalának listája, bónuszként pedig a SEGA line-upját közvetítjük Nektek.

Délutáni galéria-frissítés!

Nem hagytuk kihűlni szerverünket, újabb képek kerültek a GK galériájába; van itt Superman, Neverwinter Nights 2 és Medieval 2 például...

Kedd esti galériamánia

Ma este is hatalmas adag képpel bővültünk. Van itt Dark Messiah, Ghost Recon 3, SiN, Splinter Cell, Superman, Test Drive, The Elder Scrolls és még rengeteg édesség.