Unreal Engine 3 hajtotta MMO a Sony-tól

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Az MMO-játékoké a jövő! Tudja ezt jól a Sony is, ki amellett, hogy megvásárolta a mostanság oly népszerű Unreal Engine 3-t, egy efféle játékot készíttet.
Az MMO-játékoké a jövő! Tudja ezt jól a Sony is, ki amellett, hogy megvásárolta a mostanság oly népszerű Unreal Engine 3-t, egy efféle játékot készíttet.



Készíttet, ugyanis egészen pontosan az egyik hozzátartozó csapat, a Sony Online Entertainment kapta meg a jogokat a brutális motor használásához, mondván: "Ezzel nekünk most egy MMO-t fogtok készíteni!" No jó, nem szó szerint így esett az eset, de valahogy hasonlóképp kérte meg a vezetőség a srácokat, hogy egy DC Comicshoz kapcsolódó masszívan online tolható gammát csináljanak!

Miként tákoltuk össze a részleteket? Korábban a SOE bejelentette, hogy egy MMOG-t készítenek, mely PC-re és a következő generációs konzolokra készül. A fejlesztésekben a képregény-veterán, Jim Lee is együttműködik a Warner Bros. Interactive segítségével. Az engine megvásárlása után kíváncsian várjuk, hogy vajh melyik szuperhős kerül előtérbe a játékban, avagy amoly City of Heroes-féle egyveleget kapunk-e? (Korábban egy ingyenes MMORPG-ről is szó esett az ő fejlesztésükben - remélem nem kell ecsetelnem, hogy mennyire örülnénk, ha azon hír a maihoz is kapcsolódna. :))
9.
9.
wasaby44
nem értem miért képregényekről mintáznak meg játékokat :S

nemhogy reform aggyal kreálnának egy, vagy több újabb és újabb sztorikat és személyiségeket.
8.
8.
fojesz
Lehet, de értsd már meg, hogy itt DC Comicsról van szó, és a te a Pókemberről kezdtél el beszélni, ami a Marvel tulajdona. Két külön cég.
7.
7.
crisztof
már nem azért de ha jól tudom a Sony birtokolja a marvel jogokat lásd a filmeket is a sony forgalmazza
6.
6.
lewton6
A játékosok lesznek a járókelők akik nézik, Superman hogy menti meg a várost. :D

Persze, hogy nem 1 hős köré fog épülni.
5.
5.
fojesz
Bobyboy: Én is számítok rá, hiszen az is vérbeli DC. :))

Brad: ne értsétek félre a helyzetet, még semmi konktérum nincs a játékról. A fenti illusztráció a Superman: Returns egy screenshotja. :D
4.
4.
bobyboy
Biztos ütős lesz, a Warner remélem belerak egy kis "Luni tunsot", nagyon komoly lenne :)
3.
3.
fojesz
Pókember az Marvel. :)



Egyébként biztosan nem egy hős köré épül majd a történet, lesz több is. Viszont 100 akármilyen hős már lehetséges, lévén hasonló az elképzelés a Cartoon Network mmo-ban is. Majd kiderül. :)



Pstomi: az efféle hozzászólásokat törölni fogjuk, leszel szives lehiggadni. Köfi.
2.
2.
crisztof
szerintem nem egy hős köré épül majd mert a játékossok nemhiszem hogy sima emberek akarnának lenni vagy pedig 100 pókember viccesen nézne ki.
1.
1.
pstomi
Én vagyok az Első!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...