Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
1354717172

Launch traileren a Mass Effect Trilogy

Shepard kapitány már három epikus kalandot élt meg, de nem biztos, hogy minden rajongó ki tudta próbálni a trilógiát. A BioWare szerepjáték-sorozata a héten jelenik meg gyűjteményként, így újabb előzetessel gazdagodtunk.
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1353436979

Mass Effect 4 - előzmény vagy folytatás?

A BioWare nem csinál titkot belőle, hogy dolgozik az új Mass Effecten, azonban a munkálatok még csak az előkészületi fázisnál tartanak. Erről mi sem árulkodik jobban, minthogy Casey Hudson is arról kérdezte a rajongókat, hogy szerintük előzmény vagy folytatás legyen az új játék.
1352799861

Frostbite 2 motorra épít az új Mass Effect is

A BioWare blogján a montreali stúdió igazgatója erősítette meg, hogy az új Mass Effect immár náluk készül, ráadásul a Frostbite motorra épül. Az úriember szerint számíthatunk rá, hogy belenyúlnak az eddig ismert formulába, viszont a jól ismert alappilléreket nem rombolják le.
1352232235

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!
1351965646

Traileren a Mass Effect Trilogy

Ha van még olyan élő ember, aki nem próbálta volna ki a Mass Effect-sorozatot, az valószínűleg tegnap született; mindenesetre neki és a vérbeli fanoknak szól a jövő héten megjelenő gyűjtemény, mely mindhárom részt tartalmazza egyetlen dobozban.
1351859410

Mass Effect Trilogy - megvan a PS3-as dátum

A BioWare eddig a percig adós volt a PlayStation 3-as Mass Effect Trilogy megjelenési dátumával. A Sony konzoljának tulajdonosai egy hónappal később kapják kézhez a csomagot, mint az xboxos és a PC-s kollégák. Az alapjátékon felül számos DLC-t is tartalmaz a csomag.
1351234800

Hosszan mozog a Mass Effect: Paragon Lost

Érdekesen időzítik a Mass Effect: Paragon Lost megjelenését, ugyanis pont négy nappal karácsony után került a boltokba, hogy még véletlenül se tekinthessük meg a nagy ünnepi punnyadás alatt. Talán úgy gondolták, majd elkölthetjük erre a nagyitól kapott zsebpénzt.
1351177254

Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?
1350723600

Shepard nem szerepel a Mass Effect 4-ben

A BioWare többször is hangoztatta, hogy a Mass Effect-trilógiát lezártnak tekinti a stúdió, és bármit is csinálnak ebben a világban a jövőben, abban nem lesz része Shepard kapitánynak. Az viszont mindenképpen érdekes, hogy már viszonylag nyíltan beszélnek a folytatásról.