Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
1332514800

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!
1332342000

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)
1331904999

Ilyen lett volna a Mass Effect FPS

Merthogy készült FPS a Mass Effect alapján, más kérdés, hogy a projektet négy hónapnyi fejlesztés után elkaszálták. A BioWare szerint a Team Assault kódnevet viselő ötletből nőtte ki magát az a többjátékos kooperatív mód, ami immár az új játék szerves részét képezi.
1321538400

Már az első résztől akartak Mass Effect-multiplayert

Nem hirtelen jött ötlet tehát, hogy többjátékos módot varázsoljanak a sorozat harmadik részébe. A BioWare már eddig is azon ügyködött, hogy legyen multiplayer, de eddig inkább a történet szentségét és sérthetetlenségét helyezték előtérbe, így maradt a single.
1321443000

Decemberben lesz a Mass Meeting

Decemberben érdemes lehet minden Mass Effect-rajongónak az Odeon-Lloyd mozi felé venni az irányt, hiszen a masseffect.hu stábja igazi közösségi gyűlésre készül, ahol nyereményjátékokkal és garantált ajándékokkal várják a látogatókat. A főszerepet a Mass Effect: Megtorlás című regény kapja.
1317481294

Bioware: nincs kizárva egy Mass Effect MMO

Olyannyira rákapott az MMORPG-fejlesztésre a kanadai megastúdió, hogy teljesen nyitottak arra a lehetőségre, hogy egyszer egy Mass Effect univerzumára épülő online szerepjátékot készítsenek. Talán egy nap erre is sor kerül, de jelenleg minden figyelmüket a The Old Republic köti le.
1315647596

Külsős kiadók is használhatják az Origint

A Steam hatalmas sikerét látva az Electronic Arts létrehozta a maga kis tartalomszolgáltató rendszerét, melyről kezdetben úgy gondolták, hogy csak a saját játékaik terjésztésére használják majd. A népszerűséget látva azonban a kiadó úgy döntött, hamarosan más cégek is igénybe vehetik a szolgáltatást.
1313402400

Mass Effect 3 - sok lehetőség a fegyvermodolásban

Már nagyon sokszor átrágtuk a témát, miszerint a Mass Effect első részében átláthatatlan volt a fejlesztés, a második részben pedig gyakorlatilag egyáltalán nem is volt. A trilógia befejező epizódjában ezért nagyon oda szeretnék tenni magukat a BioWare-es srácok.
1310637644

Csak ma ingyenes a Mass Effect képregény

A Dark Horse egy nagyvonalú gesztussal szeretné felfuttatni a Mass Effect alapján készült digitális képregény-sorozatát: ingyenesen elérhetővé tette az első számot. Az ajánlat szigorúan csak a mai napon érvényes - ha lemaradsz róla, fizetned kell. Regisztrálsz, és már a böngésződben lapozhatod.
1309503600

Bioware: nem fogunk újra hibázni

A Bioware egyik komoly fegyverténye, hogy egyszerre több csapatuk dolgozik több, igazi csúcskategóriás szerepjátékon. Így ha valamelyik brigád elront valamit, abból a többiek tudnak tanulni, és fordítva. A Mass Effect producere elmondta, nem fogják újra elkövetni a múlt hibáit.