Dune: Spice Wars PC

Valós idejű stratégiai játék a Dűne alapján, 4X-elemekkel fűszerezve.
1652299200

Dune: Spice Wars próbakör

Early Accessben ugyan, de megjelent a Dune-univerzum legfrissebb képviselője. Mivel a legelső jó élményeim egyike éppen a sorozathoz kapcsolható, ráadásul végig követtem az összes játékot, kaptam az alkalmon.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1649316600

Dune: Spice Wars - megvan az early access dátuma

A 4X-vonásokat tartalmazó, valós idejű stratégiai játéknak ígért Dune: Spice Wars közel van ahhoz, hogy megkezdje korai hozzáférését. Kampány és többjátékos mód ugyan még nem lesz a címben, de négy frakciót már kezdettől felfedezhetünk.
1647338416

Bemutatkozott a Dune: Spice Wars új frakciója

Kezdetben négy frakció közül választhatnak majd a Dune: Spice Wars játékosai. Közülük kettő már ismert volt, a Shiro Games azonban nemrég bemutatta a harmadik csoportot, a csempészeket.
1644994823

Játékmenet-előzetest kapott a Dune: Spice Wars

Hamarosan elrajtol a Dune: Spice Wars korai hozzáférésű változata, így a játékot fejlesztő Shiro Games időszerűnek látta, hogy lerántsa a leplet a valós idejű stratégiák és a 4X-játékok elemeit ötvöző alkotásuk játékmenetéről.
1642251615

Kampány nélkül jelenik meg a Dune: Spice Wars

Nemrég frissült a tavalyi The Game Awardson bemutatott Dune: Spice Wars Steam-oldala, ahol a játékot fejlesztő Shiro Games rengeteg kérdést tisztázott. Például azt is, hogy a premier napján sok funkció nem lesz azonnal elérhető.
1639117914

TGA 2021: Egy RTS is készül a Dűne világából

Arrakisnak új uralkodó kell, erre a feladatra pedig ki lehetne alkalmasabb nálunk? A Dune: Spice Wars valós idejű stratégia lesz, amiből a politikai cselszövések és a nemesi házak közötti torzsalkodások sem maradnak ki.