Játékmenet-előzetest kapott a Dune: Spice Wars

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 16.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan elrajtol a Dune: Spice Wars korai hozzáférésű változata, így a játékot fejlesztő Shiro Games időszerűnek látta, hogy lerántsa a leplet a valós idejű stratégiák és a 4X-játékok elemeit ötvöző alkotásuk játékmenetéről.

Több mint két évtizede várják a rajongók, hogy ismét ellátogathassanak Arrakis barátságtalan világába. A Dune: Spice Wars egy érdekes keveréke lesz a valós idejű stratégiáknak és a 4X-játékoknak, feladatunk pedig nem más lesz, mint hogy valamelyik uralkodó családot irányítva megszerezzük az ellenőrzést az univerzum legértékesebb és stratégiailag legfontosabb erőforrása, a fűszer felett. Mert ha mi irányítjuk a fűszer kereskedelmét, akkor mi irányítjuk a teljes univerzumot is.

A játékban egyszerre lesz hangsúlyos szerepe a politikai befolyásszerzésnek, a gazdasági fölény kialakításának vagy a nyílt hadviselésnek. Rajtunk áll, hogyan és milyen módon érvényesítjük akaratunkat.

A Dune: Spice Wars valamikor idén lép korai hozzáférésbe a Steamen.

6.
6.
taktaharkányi
#4: Ezzel mondjuk én is így voltam. Ma szívesen leülnék egy CIV elé viszont, de sajnos a bakancslista végén totyog és folyamatosan marad ott miközben jönnek előrébb szereplő címek. Majd ha nyugger leszek... :)
5.
5.
markoci555
pár hónapja beletekergettem egy youtube jobb oldali ajánlott videójába, ahol a Dűne jogi örökösei nem engedték hogy a régi jó kis klasszikusokat felújítsák vagy ilyesmi, most nem tudom mi van ekörül, de ezért megérte? Meg a másik open world survival szarért? Gratulálok
4.
4.
manderel
#3: Érdekes amúgy, mert az Imperium Galacticát imádtam, de a Civek már nem tudnak lekötni.
3.
3.
taktaharkányi
#2: Explore, Expand, Exploit, Exterminate. Tudod, az olyan hulladékok mint a Civilization, vagy mondjuk az Imperium Galactica. A stratégiai játékokon belül egy olyan alműfaj, ami mondjuk nem való mindenféle fogyatékosnak, így megértem ha te nem várod. De egy lazán 30 éves műfajról van szó és sokaknak ez jelenti a "startégiai játék" kifejezést ami túlmutat a "vegyél 40 medium tankot minél hamarabb és told rá az ellenfélre" szerű rts-eken. Szívesen... Hogy még ezen kívül is ragadjon rád valami, direkt nem magyarul írtam a 4x-et.
2.
2.
crytek
#1: Eleve a 4x stratégia az micsoda? Hulladék...nehogymár legyenek értelmes stratégiák mint régen :(
1.
1.
xanatos0911
Érdekes, jól is néz ki, de könyörgöm… az a féregtámadás a végén az micsoda…? Remélem azt sürgősen átdolgozzák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...