Serious Sam: Siberian Mayhem PC

Kiegészítőt kap a legutóbbi Serious Sam-játék.
1689696480

Ezek a játékok jönnek még júliusban a Game Passbe

A Microsoft megtörte a csendet és elárulta, milyen játékok landolnak még ebben a hónapban a Game Pass szolgáltatásban. Holnaptól egy igazi puzzle-kalandjátékot kapunk Maquette címmel, de jön Serious Sam is.
1665129600

Konzolokra is megérkezett a Serious Sam: Siberian Mayhem

Az előző konzolgenerációt már kihagyva végre Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megérkezett a Serious Sam 4 standalone kiegészítője, a Siberian Mayhem.
1651585200

Túlélőmóddal és modolási eszközökkel erősít a Serious Sam: Siberian Mayhem

Ha még nem volt elég a féktelen aprításból, akkor visszavárja a játékosokat a Serious Sam: Siberian Mayhem. A legújabb frissítés egy halom hasznos újdonsággal és még több tartalommal bővíti ki Sam Stone kalandját.
1644163574

Serious Sam: Siberian Mayhem teszt

Sam Stone legújabb szörnyírtó hadjárata egy olyan akcióval és trancsírozással teli kaland, amely során egy mitikus kérdést járhatunk körbe; mégis hogy a csudába maradhatott fent 21 éven keresztül ez a franchise?!
1643007600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.
1642788000

Így kezdődik a Serious Sam: Siberian Mayhem

Már csak néhány napot kell várnunk Sam Stone epikus visszatérésére. A világ legvagányabb szabadságharcosa némileg vacogva hamarosan rendet tesz Szibériában is - ennek láthatjuk ma az első tíz percét.
1641839440

Hónap végén jön a Serious Sam: Siberian Mayhem

A Devolver Digital tényleg nem beszélt mellé, és ma hivatalosan is lerántották a leplet a Serious Sam 4 önállóan is futtatható kiegészítőjéről, a Serious Sam: Siberian Mayhemről, ami még a hónap végén meg is jelenik.