A háború miatt csúszik a The Quarry online multiplayer módja

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a The Quarry már megjelent, a fejlesztők azt már előre bejelentették, hogy az online multiplayer módra még várnunk kell egy keveset. Most az is kiderült, hogy miért.

Múlt hét óta érhető el a Supermassive Games legújabb játéka, a The Quarry, azonban a cím hiányosan jelent meg: az online multiplayer mód, amelyben a játékosok szavazással dönthetnek a kulcsfontosságú helyzetekben, csak a következő hetekben, de legkésőbb július 8-án válik elérhetővé.

A fejlesztők eddig nem beszéltek arról, hogy mi volt a halasztás oka, azonban az amerikai IGN-nek megmagyarázták a dolgot a minap. Will Byles kreatív direktor szerint az orosz-ukrán háború tett keresztbe nekik is, a szerver és az azt üzemeltető csapat ugyanis Ukrajnában volt. Az invázió miatt ki kellett menekíteni a csapatot, és a vasat is átszállították Varsóba.

Byles szerint tartani tudják az eredetileg vállalt határidőt, mint mondta, lényegében végeztek a költözéssel, és a tesztelés zajlik jelenleg.

6.
6.
Jarl Balgruuf
#5: Mindenhol hazudnak vagy legalább ferdítenek valamilyen szinten, objektív hírközlés sajnos nincs.
Viszont az nem mindegy milyen mértékben, ahogyan Honest Guy kommentelő is említette Putyin rezsimben jelenleg klasszikus szovjet módra az egyértelmű valóság nevén nevezése is bűncselekmény.
Bár ez megvan nyugaton is olyan kérdésekben például hogy ha kijelented hogy csak két nem létezik és nincs köztük àtjàrhatósàg ott azért feszítenek keresztre, de legalább (még) nem küldenek hivatalosan börtönnek nevezett halàltàborokba.

Amúgy az is gusztustalan hogy mennyire felszopott nagy hős lett az ukrán kormány , ami legalább olyan korrupt és mocskos mint a ruszki.
Én csak az egyszerű embereket sajnálom akiket bedaràl ez az egész őrület, de a politikusok mindkét oldalon akasztófàra valóak.
5.
5.
A Pulyka
#4: "De a nyugati média az hazug, ugye?"

Az hát! Nem kell kurucinfot meg origot olvasni, csak tovább kéne látni az orrotoknál.
4.
4.
honest guy
#1: Itt nyugodtan leírhatod a véleményedet. Az oroszoknál elvisznek, ha háborúnak nevezed a háborút. De a nyugati média az hazug, ugye?
3.
3.
Jarl Balgruuf
#1: Akkor menj olvasni az Origót meg a Kurucinfót, ott biztosan megtalàlod a hiteles informàciókat a hanyatló, dekadens nyugat hazugságai helyett.
#PutinDidNothingWrong
#OrbanTheLeaderOfEurope
2.
2.
Yonkou
#1: Nyugodtan nézz utána a valóságának, nem egy dolog van amit nem lehet meghamisítani. Persze nem fogsz, csak baromságokat böfögsz ide utánajárás nélkül. Mindenki mindenkor hazudik, mert az érdekeik nyilván abban vannak, hogy 1 hónap késéssel adják ki a multiplayer mode-ot.
1.
1.
Doomsayer
Ennyi okosságot. Európa legnyugatibb szélén angliában van a Supermassive Games, de a multiplayer szerverek ezért teljesen logikus módon Európa legkeletibb csücskében, Ukrajnában vannak... és PERSZE a játékban az amerikai-orosz háború miatt késik a multi...

Hagyjuk már ezt a sok hazugságot és arra is kiváncsi lennék, hogy mit éreznek vagy gondolnak ezek a fickók, amikor van arcuk ilyeneket nyilatkozni. Kár hogy már a videojátékos híreket sem lehet anélkül olvasni, hogy ne a nyugati média hazugsága dőlne belőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...