Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Csúszik a Crysis demója

Rendkívül szomorú hírt kell most közöljünk az összes PC játékossal. Sajnos csúszik a Crysis keddi demója, méghozzá nem is kicsit!

Kétrészes Crysis-videóinterjú érkezett

Tudjuk, hogy a Crysis szép és jó lesz, háttérinformációnk azonban kevés van. Két új videóinterjú keretében Cevat Yerli gondoskodik arról, hogy ez ne így legyen!

Crysis - Power Struggle videó tutorial

Noha már javában lehet tolni a Crysis multiplayer bétáját, és a demóra sem kell várni olyan sokat, még mindig jönnek az olyan jobbnál jobb videók, mint például a mai!

Újabb MMORPG készül a Crysis motorjával

Egy frissen alakult koreai fejlesztő csapat új MMORPG készítésébe kezdett, melyet a Crysis alatt is dübörgő, második generációs CryEngine hajt majd.

Crysis - rövid videó a játék hűvösebb oldaláról

Eddig még nem igazán volt szerencsénk hasonló gémpléj-videóhoz a Crysis című játékból, most azonban kaptunk egy rövid ízelítőt a cím jeges tájairól.

Hat perces videó a Crysis bétájáról

Amennyiben lemaradtál a Crysis bétateszteléséről, s megszeretnéd nézni, hogyan sikerült az FPS többjátékos módja, ezt a videót meg kell nézned!

Tesztelhető a Crysis többjátékos bétája

Hamarosan megérkezik a várva-várt Crysis demója, addig is próbáljátok ki a játék többjátékos módjának bétáját a Fileplanet akciójának keretében!

Szeptember végén érkezik a Crysis demója

Az FPS-ek rajongói által várva-várt Crysis hamarosan megjelenik, előtte pedig egy demót is kapunk majd, mely szeptember végétől válik elérhetővé.