Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

Már tárgyalnak a Crysis filmadaptációjáról

Bár a Crysis történetétől nem vágtuk hanyatt magunkat, valaki mégis lát fantáziát az inváziós, háborúzós, szuperkatonás sztoriban - reméljük, nem Boll az a valaki.

GDC 2008: CryEngine 2 PS3-ra és Xbox 360-ra

A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.

Crysis az Alienware szuperszéles gamer monitorán

Az Alienware az idei CES-en mutatta be a hardcore játékosoknak szánt legújabb, 2880×900-as felbontású, szuperszéles, homorú monitorát.

Crysis

Úgy látszik, a sors fintora, de ezek a „when it’s done” játékok mindig az én kezeim között kötnek ki. Először a ParaWorld, aztán a S.T.A.L.K.E.R., most meg a Crysis… Óriási várakozás, eszelős médiahisztéria, majd csúfos anyagi bukás a játék jelenlegi ismérvei. Mindez mit is takar? Lássuk!

Cevat Yerli véleménye a Crysis gépigényéről

Sokszor hallani mostanság, hogy mennyire optimalizátlan a Crysis: ilyen gépigényt egy játék sem engedhet meg magának - végre a fejlesztők is megszólalnak.

Újabb pletykák a konzolos Crysisról

Már jóval a Crysis megjelenése előtt pletykáltak a konzolos változatokról, a cáfolt állítások ellenére pedig még mindig felröppennek kétes eredetű hírek.

Gyengén szerepel a Crysis és az UT harmadik része

Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.

Crysis - egy utolsó kedvcsináló trailer

Bár a Crytek legújabb gyöngyszemét, a Crysist már biztosan közületek is sokan végigtolták, ám lehetnek olyanok is, akik még nem - nekik ajánljuk ezt a videót!

Indul az első magyar online Crysis bajnokság!

Az Electronic Arts és a Crysis.hu online bajnokságra invitál! A tét nem kicsi, hiszen a szórakoztató játék mellett a győztes csapat tagjai díjat nyernek.