Disney Dreamlight Valley PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Életszimulátor és kalandjáték a Disney mesevilágában.

Disney Dreamlight Valley - Stitch lesz a karácsonyi ajándék

A Disney Dreamlight Valley folyamatosan bővíti lakosainak a számát, ezúttal egy karácsonyi frissítésként Stitch érkezik majd.

Toy Story-frissítést kap a Disney Dreamlight Valley

A Toy Story huszonhetedik születésnapja alkalmából Woody és Buzz is csatlakozik Dreamlight Valley lakóihoz.

Kozmetikai frissítést kap a Disney Dreamlight Valley

A Disney Dreamlight Valley hibáit kijavították, pontosították a missziók leírását, és az Xbox-konzolokra még szebb megjelenést is biztosítottak a készítők.

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata szeptember első felében

Számos remek címmel bővül ebben a hónapban is a Microsoft szolgáltatása, viszont egy tucat játék is távozik a kínálatból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

Masszív játékbemutatóra készül a Disney

A D23 Expo apropóján a videojátékait is felsorakoztatja a Disney, a bemutató során meglepetésbejelentésekre is számíthatunk majd.

Áttekintő előzetesen a Disney Dreamlight Valley

A Disney- és Pixar-hősök élete nem volt más, csak játék és mese. Ám amikor beköszöntött a Felejtés, alaposan felbolydult mindent, így a mi dolgunk lesz újra felvirágoztatni a világukat.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Disney Dreamlight Valley - életszimulátor a mesék világában

Ki ne szeretne a Disney- vagy a Pixar-filmek varázslatos mesevilágaiban élni? Hamarosan megnyitja kapuit a Disney Dreamlight Valley, ahol hiába leszünk újdonsült lakók, a szomszédaink mind ismerősek lesznek.