Warhammer 40.000: Boltgun PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

Távozik a Focus Entertainmet CEO-ja

Csupán négy hónapot töltött el a pozícióban, és már az utódja is megvan. Hogy Sean Brennan távozásának mi az oka, nem részletezte a kiadó hivatalos közleménye.

Launch traileren a Warhammer 40.000: Boltgun

A Focus Entertainment kiadásában megjelent játék egy igazi retró játék úgy grafikáját mint játékmenetét illetően, azonban várhatóan pont ez fogja meghozni számára a sikert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten a mennyiségre nem lehet majd panaszkodni, számos olyan cím érkezik, amelyre már nagyon kíváncsiak vagyunk, ráadásul filmek és streamelhető tartalmak terén is izgalmas lesz a hét.

Jövő héten érkezik a Warhammer Skulls

Már fel is pörgethetik a lánckardot a Warhammer szerelmesei, hiszen a jövő héten kerül megrendezésre a Games Workshop nagy éves bemutatója, a Warhammer Skulls. Biztos, hogy ezúttal is sok ütős anyagra számíthatunk.

Még mindig eszelősen fest a Warhammer 40,000: Boltgun

Egy teljesen eszement előzetes készít fel minket a Warhammer 40,000: Boltgun érkezésére. Az FPS-ek aranykorát idéző boomer shooter könnyet fog csalni az összes 30 feletti gamer szemébe.

Májusban dördül el a Warhammer 40.000: Boltgun

Egy adrenalintól fűtött előzetessel és napra pontos megjelenési dátummal jelentkezett a Warhammer 40.000: Boltgun. A klasszikus FPS-ek kedvelőinek már csoroghat is a nyála!

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.