Távozik a Focus Entertainmet CEO-ja

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 25.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Csupán négy hónapot töltött el a pozícióban, és már az utódja is megvan. Hogy Sean Brennan távozásának mi az oka, nem részletezte a kiadó hivatalos közleménye.

Január végén jelentették be, hogy Sean Brennan lesz a Focus Entertainment úgy vezérigazgatója, aki a Bethesdától érkezett a francia kiadóhoz. A múlt héten viszont már arról szólt a sajtóközlemény, hogy Brennan távozik a pozícióból, utódja pedig Fabrice Larue lesz. Hogy mi áll a személyi változás hátterében, nem derül ki a közlemény kötelező udvariassági köreiből, úgy Brennan köszöni a belé vetett bizalmat, mint ahogy az igazgatótanács köszöni az ő munkáját.

A Focus Entertainment az utóbbi időben igen sok sikeres, pozitív fogadtatású játékot adott ki, még ha nem is igaz AAA blockbuster címekről van szó. Az A Plague Tale: Requiem, az Atomic Heart és a héten megjelent Warhammer 40.000: Boltgun is pozitív fogadtatást kapott, és a kiadó bevételeihez is nagyban hozzájárultak. A Focus Entertaiment is tovább bővítette a portfólióját a Dovetail Games felvásárlásával, ezért is érdekes Brennan távozása, illetve az, hogy a rövid vezetése mivel járult hozzá a kiadó sikerességéhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...