Like a Dragon: Ishin!

Like a Dragon: Ishin! teszt

A méltán népszerű Yakuza-sorozat szamurájos témájú spin-offja sokáig csak Japán kiváltsága volt, azonban csaknem tíz év után nyugatra is ellátogatott a játék, ráadásul egy remaster formájában.

Brit toplista: négy új cím sem tudta lelökni a Hogwarts Legacy-t trónjáról

A Harry Potter-könyvek világára épülő videójáték igencsak hamar a toplisták élére tört, de most úgy tűnik nem is hajlandó elhagyni az első helyet.

Megjelent a Like a Dragon: Ishin!

Végre nyugaton is megjelent a Like a Dragon: Ishin!, launch trailerrel ünnepelhetjük a napot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

A Like a Dragon: Ishin! demója már elérhető

A "Combat Demo" változat már elérhető PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n, így betekinthetünk a játék valódi vérmérsékletébe.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Befutott a Like a Dragon: Ishin! gépigénye

A játék Steam-oldalán már elérhető a gépigény, illetve megerősítést nyert, hogy Denuvo másolásvédelmet is kapni fog PC-n.

Új előzetesen a Like a Dragon: Ishin!

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Stúdió új trailert osztott meg a Like a Dragon: Ishin! videójátékhoz.

Ilyenek lesznek a Like a Dragon: Ishin! minijátékai

Nem fogunk unatkozni a Like a Dragon: Ishin! fő küldetései között sem, hisz a Yakuza-játékokhoz hasonlóan itt is temérdek humoros melléktevékenység várja majd a játékosokat.

Így fest a Like a Dragon: Ishin! harcrendszere

Februárban megérkezik a Like a Dragon: Ishin! alaposan felújított kiadása, amely végre eljut a nyugati piacra is. A legújabb előzetes bemutatja, Sakamoto Ryoma harci technikáit.