BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Új játékon dolgozik a Bioshock 2 csapata

A Bioshock 2 mögött álló 2K Marin csapata egy új játékon dolgozik, amelyben fantasztikus többjátékos mód is vár ránk, legalábbis az álláshirdetés szerint.

Ismét Irrational Games lesz a 2K Bostonból

A Bioshock alkotóit sokan csak 2K Boston néven emlegetik, ám a csapat eredeti neve Irrational Games volt, amelyet hamarosan visszavesznek a fejlesztők.

Nem Gore Verbinski rendezi a BioShock-filmet

Mégsem Gore Verbinski rendezi a BioShock-játékok alapján készülő mozifilmet, helyette a spanyol Juan Carlos Fresnadillo kapta meg a feladatot.

Új projekten dolgozik a Bioshock dizájnere

A Bioshock első részének dizájnere, Ken Levine nem vesz részt a folytatás munkálataiban, mert jelenleg egy sokkal érdekesebb projekten dolgozik csapatával.

Wentworth Miller lesz a Bioshock film főszereplője?

Wentworth Miller, a Szökés című sorozat Scofieldje játszhatja a Bioshock mozifilm főszerepét. A hírt elsőként maga a sztár csiripelte el a Twitteren!

Szünetelnek a BioShock-film munkálatai

Alig vágtak neki a tervezésnek, alig kezdett el körvonalazódni a BioShock-mozi alkotói stábja, a Universal Pictures jóvoltából egyelőre szünetelnek a munkálatok.

Gore Verbinski rendezi a BioShock mozit

Noha a Pirates of the Caribbean trilógia 2.6 milliárd dollárt hozott a konyhára, Gore Verbinski nem vállalta el a negyedik rész rendezését - inkább BioShockozik.

GDC 2009: iPhone-ra is elkészülhet a BioShock

Alig kezdődött el a kiállítás, máris elterjedt a pletyka, miszerint hamarosan - remélhetőleg még a napokban - bemutatják a BioShock iPhone-ra szánt változatát.

GDC 2009: Új játékon dolgozik a BioShock csapata

Új játékon dolgozik a BioShockot is jegyző 2K Boston. Hivatalos bejelentés nem volt, egyelőre mindössze egy plakát hirdeti, hogy valami nagy van készülőben.

Új játékon dolgoznak a BioShock fejlesztői

Miután a folytatás fejlesztését más csapatra bízta a kiadó, a BioShock alkotói új játékon kezdtek el dolgozni, amely újfent egy multiplatform FPS lesz.