BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.

Take-Two: ma már a "jó" értékelések is rosszak

A játékok üzleti sikeréhez nem elég, ha az adott cím "jó" értékeléseket kap a sajtótól, a magabiztos eredményekhez és a profithoz magas pontszámok kellenek, fejtette ki a Take-Two vezérigazgatója egy konferencián. Strauss Zelnick szerint nekik van taktikájuk erre.

Felnőtteknek szóló BioShock-filmre nem volt pénz

Gore Verbinski, aki a Karib-tenger kalózai trilógia után annyira szerette volna megcsinálni a BioShock filmváltozatát, majd pedig mégis elpártolt a címtől, többször is hangot adott annak, hogy igazi, felnőtteknek szóló mozit akar összehozni a játékból - mint utóbb kiderült, erre nem volt elég pénz.

A Take-Two-t akarja felvásárolni az Activision?

Izgalmas pletykák keltek szárnyra a játékipar globális szintjén tevékenykedő üzletemberek körében. A magas rangú vezetők azt beszélik, hogy az Activisiont egyre jobban foglalkoztatja, hogy lecsap a Take-Two-ra, s ezzel olyan frencsájzok birtokába jutna, mint a GTA és a Bioshock.

Ken Levine szerint a PC a játékipar jövője

Habár manapság főként azt halljuk, hogy a PC, mint játékplatform haldoklik, és a jövő a konzoloké, Ken Levine, a System Shock 2 és a Bioshock-játékokért felelős Irrational Games feje szerint nem ez a helyzet. Levine úgy gondolja, hogy a múltat és a jövőt is a PC jelentette és jelenti.

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

Anyagi problémák a BioShock film körül

Gore Verbinski producer szerint a BioShock film nagyon drága lesz, s bár próbálnak lefaragni a költségekből, a minőségből semmiképpen sem fognak engedni.

Bioshock MMO játék készítését pletykálják

Régóta pletykálják már, hogy a 2K Games belevágna egy Bioshock-világon alapuló MMO játék fejlesztésébe. A Rapture jó alapot adna a műfajhoz.

15 millió GTA IV, 3 millió Bioshock 2 eladva

Úgy néz ki, ma TakeTwo napot tartunk. A kiadó negyedéves pénzügyi jelentésében büszkén újságolta sikercímeinek fergeteges eladási mutatóit, élen a GTA4-gyel.

Bioshock 2 - mozgásban a többjátékos mód

A fejlesztők bevetik a teljes Bioshock arzenált annak érdekében, hogy egy tökéletes multiplayer élményt kapjunk a második részben. Lássuk mozgásban!