BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Mégis feltámad a BioShock-film?

Miután a BioShock-mozifilm előkészületei évekkel ezelőtt megrekedtek, joggal hihettük azt, hogy nem lesz az adaptációból semmi. A Sony Pictures legfrissebb domainbejegyzései mégis bizakodásra adnak okot.

Bezár az Irrational Games

Jelenlegi formájában gyakorlatilag megszűnik az Irrational Games, tizenöt ember kivételével mindenkit elküldenek. Ken Levine, a csapat fejese döntött így: egy olyan projektbe vágná a fejszéjét, amihez másfajta felállás szükséges.

Ilyen lett volna a BioShock-film

Úgy néz ki, a BioShock-film munkálatai zátonyra futottak, öröm az ürömben viszont, hogy kaptunk húsz concept artot, amik nagyjából felvázolják, hogyan festett volna az adaptáció a mozivásznon.

Kisebb leépítés a BioShock Infinite fejlesztőinél

Az Irrational Games kénytelen volt megválni pár munkavállalójától, annak érdekében, hogy "racionalizálni tudja" a folyamatban lévő fejlesztéseit. Az elbocsátások nem befolyásolják a BioShock Infinite soron következő DLC-it.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Ken Levine maga lőtte le a BioShock-filmet

Most már biztos: nem lesz BioShock-film, sőt Ken Levine, a sorozat atyja maga határozott arról, hogy a Universal által ajánlott kompromisszumok árán nem készülhet mozi a cím alapján.

Sokat kell még várni a PS Vitás BioShockra

Hiába jelentették be a 2011-es E3-on, a mai napig nem kezdődött meg a PlayStation Vitára szánt BioShock fejlesztése. Ken Levine szerint addig nem is fog, amíg "valaki nem írja alá a csekkeket".

Úton a BioShock: Ultimate Rapture Edition

Hamarosan boltokba kerül a BioShock Infinite, de a 2K Games utoljára még megpróbálkozik az első két BioShock eladásainak felpörgetésével: jön a közös gyűjteményes kiadás, az Ultimate Rapture Edition.

Ingyen letölthető a BioShock

Mára is jutott egy ingyenes játék, a PC-tulajdonosok nem kisebb címet tehetnek magukévá fizetés nélkül, mint a BioShock első részét. Most, hogy az Infinite-re várunk, és a BioShock 2 is csalódást okozott, érdemes lehet feleleveníteni a régi emlékeket!

Úton a BioShock: Ultimate Rapture Edition?

A britek illetékes szerve már vizsgálat alá vette a BioShock legújabb kiadását, ami a leírás szerint az első két részt, valamint az összes megjelent DLC-t tartalmazhatja majd egy csomagban. A feltételes mód aláhúzandó persze, mert a 2K Games eddig egyáltalán nem jelentett be semmit.