BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Letölthető a Bioshock PS3-as javítása

Letölthető a Playstation Network hálózatáról a Bioshock azon javítása, amely megannyi hibát orvosol a remekül sikerült játékban, így már nem lehet panasza a PS3 tulajoknak sem.

Kedd esti galériamánia a Gamekapcson

Újabb képek érkeztek a galériában. Van BioShock, Deus Ex 3, Ghost Busters, Legendary, Left 4 Dead, The Sims 3, meg sok már egyéb jóság.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Bioshock - javítják a PS3-as hibákat

A 2k által fejlesztett Bioshock hamarosan ellátogat a Playstation 3 tulajok gépére is, majd a megjelenés után megérkezik az első javítás a grafikát érintő hibákra.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Október 2-án érkezik a Bioshock PS3-as demója

A PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért Bioshock hamarosan a Playstation 3 tulajok gépére is megérkezik, de előtte a demo jelenik meg.

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.

Közel 5 gigát telepít a PS3-as BioShock

A BioShock PS3-as verziója október 24-én jelenik meg, a 1UP magazin azonban már most megkapta a tesztpéldányt. Szerintük a játék közel 5 gigát telepít.