Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 11.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.

Újabb meghatározó alakját veszíti el a Blizzard, Mike Morhaime, az egyik korábbi alapító ugyanis megerősítette, hogy végleg elhagyja a stúdiót.

Pedig az elnöki székből októberben távozott Morhaime korábban úgy lépett hátrébb, hogy stratégiai tanácsokkal még támogatni fogja a vezetőséget, de úgy néz ki, ez az együttműködés nem működhetett valami jól, mert az egykori alapító most megerősítette, végleg elhagyja a céget.

Az együttműködés így mindössze csak pár hónapig fog tartani, április 7-től ugyanis az Activision már nem tart igényt Morhaime tanácsaira.

Morhaime közel 30 év után hagyja el végleg a Blizzardot.

14.
14.
Chrysh
Azért az milyen már, hogy a Bungie mostanság vált ki az Activision-Blizzardtól és az alkalmazottak örömükben pezsgőt bontottak. Ezt éppen a Blizzard is fontolóra vehetné és akkor talán mást is láthatnánk az Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Hearthstone kiegészítők f*sásán kívül, hisz rá lennének kényszerítve arra, hogy valami újat és merészet csináljanak saját kútfőből (és nem a Diablo Immortal nem ér).
13.
13.
goblinfing
#11: Na mért a blizzard mit is tett le mostanában az asztalra? Van 1 wow aminek a kiegjeit folyamatosan megkell vásárolni és mellé fizess még havi díjat hogy tudj vele játszani, ja igen ez nem elég akkor még bedobnak 1 ingame store-t is ahova berakják azokat a mountokat amik néznek is ki valahogy. Ne vicceljünk már a blizzard kapzsibb mint valaha és ez már a wotlk óta megy kiadtak egy overwatchot ami 1 különálló játék és univerzum (20 év után tették ezt) és akkor jaj a blizzard mekkora jó, azt nem is említem meg hogy a kiegek amiket wowzhoz gyártanak egyre gyatrább és kb szarnak a communityre úgy ahogy van és van 1 sanda gyanúm hogy a classicot is elfogják kurni.
11.
11.
Yonkou
#9: Ha az összes tehetős fejlesztő és kiadó csak fele ilyen jó lenne mint a blizzard, érnének is valamit. Microfos, ubi, EA és társai hozzák a szégyenteljes átlagukat, de az persze rendben van :)
9.
9.
kopic
A Blizzard napjai meg bannak szamlalva. Mar reg csak arnyekuk onmaguknak.
5.
5.
Lorthirash
#1: Az activision romba fogja dönteni ezt a céget, amit én nagyon sajnálok.
4.
4.
Extol
Majdcsak futja neki zsírosdeszkára amíg talál új állást
3.
3.
quakeskull
#2: Szerintem sok beleszólása nem volt abba, hogy a Vivendi összeolvadt az Activisionnel.
2.
2.
szinkron
#1: Azért ne ferdítsünk,ő volt az is, aki lepaktált velük.
1.
1.
quakeskull
RIP Blizzard. Ő volt az utolsó bástya, aki még kitartott az Activision ellen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...