Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

GC 2006: PC-re is lesz Rainbow Six: Vegas?

A bejelentés után a PS2-es, Xbox-os Rainbow Six: Vegas-verziók fejlesztését leállította a Ubisoft, s hivatalosan csak az X360-as és PS3-as verziót erősítette meg.

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Rainbow Six: Vegas

Nem kis meglepetést okozott márciusban, az új Rainbow Six premierjén, hogy a sorozat folytatása Las Vegas-ban fog játszódni. Tom Clancy elit katonái eddig megjárták már fél Ázsiát és az egész Közel-Keletet, most viszont hazai terepen, Amerikában kell helyt állniuk a gonosz terroristákkal szemben.

Ilyen lesz a Rainbow Six: Vegas doboza

Az UbiSoft ma elküldte nekünk a Rainbow Six: Vegas X360-as doboztervét, hogy a boltban sétálgatva könnyen felismerjük majd a játékot.

Tizennégy videó tölthető le lokálból

Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni!

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...

Vasárnap délutáni videóösszeállításunk

Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is!

Wii-re nem készül Rainbow Six: Vegas

Remegve várjuk már a soron következő Rainbow Six-folytatást, a Vegas-t: bár a Ubisoft bejelentette, hogy next-gen gépekre készül a játék, ehhez képest...

Vadonatúj screenshotok a galériánkban!

Sok-sok friss képet töltöttünk fel szerverünkre, melyek a közelmúltban jelentek meg: érkeztek Anno 1701, GTR 2, Haze, Mass Effect és X-men 3 shotok is többek között.