Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!
Típus: FPS, taktikai, Taktikai Akció

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Rainbow Six: Vegas DLC érkezik márciusban

A legutóbbi OXM-ből derült ki, hogy a Ubisoft vadi új DLC-t (Downloadable Content, vagyis letölthető extra tartalom) készül megjelentetni taktikai FPS-éhez.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Rainbow Six: Vegas - widescreen támogatás PC-re

EmThor nevű kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket, hogy egy patch segítségével könnyedén 16:9 támogatást varázsolhatunk az R6: Vegas PC-s verziójába is.

Rainbow Six: Vegas PC-s játékteszt

Tom Clancy, UbiSoft Montreal, Rainbow Six, Unreal Engine 3. Ez a párosítás álmaink netovábbja, egy olyan tökéletes négyes, melyre évekig fogunk emlékezni. A Rainbow Six: Vegas jött, látott és győzött – vitának nincs helye!

A héten megjelenő játékok

A karácsonyi szezon végén járunk, így nem sok nagy cím jelenik meg a héten, miután a kiadók eldurrogtatták nagyobb játékaikat. Mindenesetre jót fogunk mulatni!

Friss brit toplista: egyre lejjebb a Gears of War

Imhol a legfrissebb brit toplista, mely a tíz legnépszerűbb angol játékot vonultatja fel platformtól függetlenül. Az élen a FIFA 07 - valamit nagyon tud az EA Sports.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Elérhető a Rainbow Six: Vegas többjátékos demója

Megérkezett a Rainbow Six: Vegas X360-as verziójának többjátékos demója, mely az alap multit és a kooperatív módot egyaránt bemutatja egy-egy pálya erejéig.