God of War II: Divine Retribution

A God of War című fantasztikus akciójáték második része kizárólag Playstation 2 konzolokra!
Típus: Akció, Harcos

Mai képeink - Büntető God of War II. shotok!

Újfent körbelestünk a világhálón, elővettük kapcsolatainkat, s összegyűjtöttük a legfrissebb képeket - a felhozatért erre tessék...

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

God of War II - megjöttek az első igazi képek

Megkaptuk az első igazi, nem újságból scannelt képeket a Playstation 2 exkluzivitását élvező God of War második részéből, a Divine Retribution-ből.

GDC 2006: God of War II trailer

Többek véleménye szerint a God of War a valaha készült legjobb PS2-es játék. Én osztom meglátásukat és most örömmel prezentálom nektek a folytatás első videóját!

God of War II - 1 év múlva

A Sony ma délután egy nyílt levélben tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy szűk 1 év múlva, 2007. első negyedévében érkezik a God of War második része.

God of War II - az első képek!

Alig 2 óra telt el azóta, hogy felkonferáltuk a nagysikerű God of War második részét, a Divine Retribution-t, és láss csodát, már meg is kaptuk az első képeket!

God of War II - már majdnem hivatalos!

A külföldi GameInformer magazin az a szerencsés, ki már rendelkezik az első képekkel és információkkal a God of War folytatását illetően.