God of War II: Divine Retribution

A God of War című fantasztikus akciójáték második része kizárólag Playstation 2 konzolokra!
Típus: Akció, Harcos

Három új játékon dolgozik a God of War alkotója

David Jaffe, a God of War kitalálója és tervezője, újonnan alapított studiójával, Eat Sleep Play-jel három új - PlayStation 3-exkluzív - címen dolgozik.

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő héten megjelenő játékokat felvonultató listánk: március 18-ig érkezik többek között a Tortuga: Two Treasures, a God of War II és a PSP-s Call of Duty.

Elkészült a God of War-mozi forgatókönyve

David Jaffe, a PlayStation-exkluzív God of War-játékok kitalálója egy interjú keretében számolt be arról, hogy a játékai alapján készülő mozi forgatókönyve elkészült.

GDC 2007: A második galériafrissítés

Alig kezdődött el néhány órája az idei Game Developers Conference, de mi már a második galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek - csekkoljátok őket!

GDC 2007: Idén érkezik PSP-re a God of War

Ha már Amerikába vezérelt minket a sors, szemügyre vettük a nyugati kollégák tesztpéldányát a God of War II-ről, melynek dobozában érdekességre bukkantunk.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Szexjelenet a God of War második részében

Érdekes easter egg került a God of War második részébe, mely egy videó formájában itt is megtekinthető - fiatalabbak szülői felügyelet hiánya esetén takarják le a monitort!

PSP-re is készül a God of War?

A spanyol Meristation magazin belsős forrásra hivatkozva ír a God of War PSP-s átiratáról - a pletykák egyelőre nem megerősítettek a Sony által, s alapjuk sincs igazán.

Friss képek a galériában

Olyan ínycsiklandozó címekkel szolgálhatunk ma, mint Bioshock, Burnout, God of War 2, Hellgate London, NBA, Settlers, Sims, Virtua Fighter, vagy Warhound.