God of War II: Divine Retribution

A God of War című fantasztikus akciójáték második része kizárólag Playstation 2 konzolokra!
Típus: Akció, Harcos

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

God of War 2 Végső Trailer

Végül is aranyba ment harcias istenünk második része is, amit a fejlesztők egy igen hangulatos videóval díjazták, melynek megtekintése erősen ajánlott.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

God of War II - Európában nem lesz demó

December végén terjedt el a világhálón szélsebesen a hír, hogy a PlayStation 2-exkluzív God of War II kipróbálható változata már januárban megjelenhet.

God of War II demóra várunk

Cory Barlog, a Sony Santa Monica stúdiójának egyik vezetője személyes blogjában megírta, hogy már dolgoznak a God of War II: Divine Retribution demóján.

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.

E3 2006: Friss képek a galériában

Vihar előtti csend. Így jellemezhetnénk a ma esti felhozatalt, melyből a legfinomabbak az Army of Two, a Bioshock, a Brothers in Arms, a God of War 2 és az UT2007.

E3 2006: Újabb line-upok érkeztek!

Végre megérkezett az Electronic Arts és a Sony E3-as felhozatalának listája, bónuszként pedig a SEGA line-upját közvetítjük Nektek.

Brutál God of War II. videó

A szemet kápráztató képek után érkezett egy közel két perces God of War II trailer, amely megtekintése egyszerűen kötelező és kihagyhatatlan.