God of War II: Divine Retribution

A God of War című fantasztikus akciójáték második része kizárólag Playstation 2 konzolokra!
Típus: Akció, Harcos

Ingyenesen tölthető a God of War soundtrackje

Ingyenesen is letölthető a God of War-trilógia teljes soundtrackje - nem árt sietni, ha érdekel, mert állítólag csak egy baki miatt érhetők el bárki számára a fájlok.

Ellopta a Prince of Persia játékosait a God of War

A Ubisoft animációs rendezője azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához, így dolgozniuk kell a közönség visszanyerésén.

A God of War rendezője pihenni küldené Kratost

Stig Asmussen rendező a márciusban megjelenő harmadik rész után hosszabb szünetet tartana a következő God of War-epizódig - mondjuk úgy tíz évet.

God of War 3 valóságshow kezdődhet

A SpikeTV, együttműködésben a Sony stúdióival jelentkezőket keres a God of War 3 valóságshow elkészítéséhez.

TGS 2009: Demóval érkezik a God of War Collection

A korábbi hírekkel ellentétben mégis kipróbálhatja a God of War harmadik részét az, aki megvásárolja az első két játékot tartalmazó God of War Collectiont.

God of War Collection - Dobozfotó és infók

Néhány napja a Sony bejelentette, hogy a régebbi God of War epizódok is megjelennek a Playstation 3 konzolra, s most megérkezett a dobozfotó és néhány infó is.

God of War Collection - A régi részek PS3-ra

A Sony nem kisebb ajándékkal kedveskedik a sorozat rajongóinak és a friss jövevényeknek, mint a God of War első két részének Playstation 3 változatával.

Brett Ratner rendezi a God of War filmet

Körülbelül másfél éve hallottunk utoljára a God of War filmadaptációjáról, akkoriban került megerősítésre, hogy David Self befejezte a forgatókönyvet.

A God of War II elnyerte a BAFTA díjait

A God of War II idén elnyerte a legjobb történet és karakterért, valamint a legjobb technikai teljesítményért járó díjat a Brit Akadémiától.

Kioszották az Arany Joystick díjakat tegnap

Tegnap hatalmas buli volt a londoni Hilton szállodában: huszonötödszörre is megtörtént a Golden Joystick díjak átadása egy díszes ceremónia keretében.