Rayman: Raving Rabbids

A nagy sikerű Rayman-sorozat negyedik része minden platformra! A játék a Raving Rabbids alcímet viseli és nagyon ütősnek igérkezik!
Típus: Akció, Kaland

Az UbiSoft ki akarja ütni az EA-t

Az UbiSoft korábban nemet mondott az Electronic Arts felvásárlási ajánlatára, most pedig egyenesen ki akarja őt ütni a nyeregből.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Nintendo Wii - Biztos európai nyitócímek

Kaptunk egy listát, melyen az Európában december 8-án startoló Nintendo Wii biztos - hivatalos - nyitócímei sorakoznak fel - nem gyenge indítás lesz ez!

Karácsonykor érkezik a Rayman negyedik része

Nagyon várjuk már egyik kedvenc sorozatunk negyedik részét, ám remélhetőleg hamarosan befejeződik a tűkön való ülés - karácsonykor érkezik az új Rayman!

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

GC 2006: Tizenegy trailer Lipcséből

Bully, Rayman, Elebits, NHL 2k7, Dark Messiah, Call of Duty 3, UT 2007, Lost Planet és Silent Hill Origins. Ez mind-mind Game Convention videó!

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Rayman: Raving Rabbids

Ifjúkorunk egyik kedvenc karaktere, Rayman visszatér a képernyőkre és egy semmi eddigihez nem fogható őrült kalandba kezd. Tudtátok, hogy a nyulak nem tudnak tehenet fejni és, hogy sosem csukják be az ajtót vécézés közben?

Péntek délutáni galériamánia

Soha véget nem érő screenshot vihar dúl a napokban. Ma jött BF 2142, Cellfactor, FIFA, NHL, Rayman, Splinter Cell, Turok, WOW és még rengeteg más!

Hétfő esti galériamánia

Ízelítő a felhozatalból: Gods and Heroes, Hard to be a God, Need for Speed: Carbon, Rayman, Red Steel, Too Human, Untold Legends és sokan mások.