Rayman: Raving Rabbids

A nagy sikerű Rayman-sorozat negyedik része minden platformra! A játék a Raving Rabbids alcímet viseli és nagyon ütősnek igérkezik!
Típus: Akció, Kaland

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Ajándékoz az UbiSoft

Négy játékát tette ma ingyen letölthetővé az UbiSoft. A Far Cry-hoz, a PoP - SoT-hoz, a Ghost Recon-hoz és a Rayman Raving Rabbits-hez immáron bárki grátisz hozzájuthat.

UbiSoft - a siker továbbra is töretlen

Napjaink egyik legnagyobb - és egyben a legkedveltebb - kiadójának tavalyi üzleti éve remekül sikerült: összesen 24,4 százalékkal emelkedtek a cég bevételei.

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Négy új Wii játék az Ubisoft-tól

Az Ubisoft most közzétett megjelenési listájából tudtuk meg, hogy négy új Nintendo Wii játékon is dolgozik az óriáskiadó - melyek sajnos többnyire átíratok.

Rayman: Raving Rabbids

A Nintendo eltemette a profi játékosokat? Szerintem még nem. Mint a cég vezetői is büszkén állítják, hogy lesznek még olyan játékok, mint a Zelda, Metroid és Mario a közönség számára mely ezekre vágyik, és a 2006-2007 felhozatalban be is bizonyították állításukat. Eközben, egy másik csapat egy közelebbi országban, olyan játékon dolgozott, mely gyorsan előkapható- és nem csak a szuper kockák (mint én is) tolhatnak. Wii Sports volt ennek a csodának a neve, melyet az alap géppel együtt szállítottak ki, ez a játék tökéletesen kifejezi, milyen irányba indult el a cég.