Colin McRae: DIRT

Két év szünet után McRae bácsi újabb rally-szimulátorhoz tűnik fel - kizárólag PC-n és a next-gen konzolokon!

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

A Codemasterst is megrázta Colin McRae halálhíre

A Colin McRae Rally-játékok kiadásáért felelős Codemasterst is megrázta a harminckilenc éves rallybajnok halálos helikopterbalesetének híre.

Elhunyt Colin McRae

Immáron bizonyos: az 1995-ös év rallybajnoka, Colin Mcrae nincs köztünk. Halálát helikopterbaleset okozta - számolt be róla több magyar és külföldi hírportál.

TGS 2007: DiRT, Juiced 2, és Lost Odyssey videók

Újabb TGS-ről érkezett anyag, ezúttal mozgókép formájában. Betekintést kapunk a PS3-as DiRT-be, a Juiced 2-be, sőt van egy szép hosszú Lost Odyssey gameplay is!

A héten megjelenő játékok

Újfent remek hétnek nézünk elébe (legalábbis hétfőn ez még így lett volna aktuális): jön a Heavenly Sword, a Skate, az új NHL, és még sok más finomság!

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.

Szeptemberben érkezik a PS3-as DIRT

A Codemasters végre kitűzte a PC-re és Xbox 360-ra már egy ideje kapható Colin McRae: DIRT Playstation 3-as átíratának megjelenési dátumát.

Colin McRae: DIRT - magyar szinkronnal!

A Colin McRae: DIRT itthoni kiadója, a CD Projekt Magyarország Kft. büszkén jelentette be, hogy a játék hamarosan magyar szinkronnal is megvásárolható lesz.

Magyar nyelvű játékok a Codemasters-től

A Codemasters büszkén jelentette be a minap, hogy fordítóik javában dolgoznak három kiváló játékuk magyar nyelvű fordításán.

E3 2007: Már munkálkodnak a DiRT 2-ön

Igazán nagy sikert aratott a Codemasters új rally-s játéka, a Colin McRae: DIRT. Az első hét után több, mint fél millió példány fogyott el a sorozat következő részéből.