Colin McRae: DIRT

Két év szünet után McRae bácsi újabb rally-szimulátorhoz tűnik fel - kizárólag PC-n és a next-gen konzolokon!

Colin McRae: DIRT Játékteszt Xbox 360 konzolon

Ha autós játékról van szó, akkor halál biztos, hogy a Codemasters nem okoz csalódást. Ha már Colin McRae neve is feltűnik, az egyenlő a minőségi, igényes sárdagasztással. Jelen esetben ez az állítás teljesen helytálló, a Dirt ugyanis olyan piszok jóra sikerült, hogy alig találunk rá illő pozitív jelzőt.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Colin McRae: DIRT - túl a félmillión

A Codemasters büszkén jelentette be, hogy megjelenése után alig egy hét alatt több, mint fél millió példány kelt a Colin McRae: DIRT-ből - végre megérdemelten!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző lista! Lesz itt minden földi jó a héten: Colin McRae: Dirt, Sims: Pet Stories, Wii-s Resident Evil 4 és még sok más finomság!

Colin McRae DiRT patch érkezett

Codemastersnél nem ülnek a srácok a babérjaikon, hiszen még épp hogy csak megjelent a DiRT, de már itt is van az első javítócsomag!

Colin McRae: DIRT Demóteszt Xbox 360 konzolon!

Létezik olyan ember a földön, aki még sosem hallotta azt a nevet hogy Colin McRae? Erőteljesen kétlem, úgyhogy kedves föld lakossága örömmel jelentem nektek, hogy a június végén megjelenő hatodik résznek, a Dirtnek megérkezett a demó változata amit mi jól le is teszteltük!

Megjelent a Colin McRae: DIRT demója!

Megérkezett végre a Colin McRae: DIRT demója. Percre pontosan délben jelent meg a progi, ahogy azt a Codemasters korábban ígérte. Ide vele!

Colin McRae: DIRT - látnivalók, közelgő demó

Néhány figyelemre méltó új kép és videó látott napvilágot a Codemasters sikersorozatának legfrissebb tagjáról, valamint hamarosan a demó is megérkezik a hírek szerint.

Colin McRae: DIRT videóelőzetes

Az új DIRT videóból megtudhatjuk, milyen játékmódok vannak az új Colin McRae-ben, miben hasonlít elődeire, miben tér el, és hogy néznek ki a versenyek.

Colin McRae: DIRT - autólista

Végre megérkezett a június 22-én boltokba kerülő Colin McRae: DIRT teljes autólistája. A felhozatal igencsak kellemesre sikeredett, érdemes átböngészni!