Colin McRae: DIRT

Két év szünet után McRae bácsi újabb rally-szimulátorhoz tűnik fel - kizárólag PC-n és a next-gen konzolokon!

Három új Colin McRae: DIRT trailer

Újabb videók érkeztek a Colin McRae: DIRT-ből. A mozgóképek tanúsága szerint vannak még hibák a játékban, de messze még a kiadás napja!

Colin McRae: DIRT - törésteszt

A GameSpot-os arcoknak lehetőségük nyílt kipróbálni a készülő Colin McRae: DIRT játékot. A kasztnizúzásról egy izgalmas videó is érkezett.

Colin McRae: DIRT szépségek

Tíz vadi új ingame kép érkezett az új Colin McRae: DIRT nevű játékból. A cucc nagyon komoly lesz, és már a júniusi megjelenés sincs messze!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Colin McRae: DIRT - Két újabb gameplay videó

Két újabb ingame video érkezett a várva-várt a Colin McRae: DIRT-ből! Az egyik film a megszokott rally, a másik pedig az offroad futamokat mutatja be.

Colin McRae: DIRT videó-duó

A Codemasters két igen izgalmas Colin McRae: DIRT videóval ajándékozott meg minket a héten. Az egyik renderelt szépség, míg a másik szín tiszta in-game.

Júniusban érkezik az új Colin Mcrae Rally

A Codemasters bejelentette, hogy a tavalyi E3-on bemutatott Colin McRae Rally: DIRT idén júniusban kerül a boltok polcaira.

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Átnevezték a következő Colin McRae Rallyt

A Colin McRae Rally 04 és a 05 után már kezdtünk kétségbe esni, hogy a következő generációs résznek vélt készülő epizód majd a CMR: 07 nevet viseli...