Colin McRae: DIRT - túl a félmillión

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Codemasters büszkén jelentette be, hogy megjelenése után alig egy hét alatt több, mint fél millió példány kelt a Colin McRae: DIRT-ből - végre megérdemelten!
A Codemasters büszkén jelentette be, hogy megjelenése után alig egy hét alatt több, mint fél millió példány kelt a Colin McRae: DIRT-ből - végre megérdemelten!



További remek hír a kiadó számára, hogy az Xbox 360-as demót körülbelül ugyanennyien töltötték le. A Colin McRae: DIRT egyébként nem csupán a vásárlók, hanem a szaksajtó körében is igen népszerű lett, ráadásként számos toplista vezetője is volt az elmúlt héten. A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelent játéktól sokat vártunk, úgy látszik nem hiába.
10.
10.
GeneraL_XTX
booo:senki nem nevezte szimulátornak.sőt nem is akart az lennni mintahogy eggyik colin sem volt rallyszimulátor soha,mindig az árkádosabb vállfaját képviselte.(ha rallyszimulátort akarsz ott van a Richard Burns rally na az szimulátor). ez acolin csak egy kicsit árkádosabb lett a megszokottnál főleg irányításban.de a grafika és a vezetési élményben verhetetlen(ahogy a dimbes dombos tájon próbálod az egyenletlen,buckás úton tartani a kocsid közben szinte érzed hogy a lóerők szétvetik a kocsit na az szvsz nagyon el lett találva bene), emellett változatos versenymódokkal és szériákkal rendelkezik (buggy CORR stb) és a törésmodell is egész jó

nekem eddig ez a legkelemesebb autós játék boxon és úgy elszakított a Forza2 unalmas single módozata mellől hogy felé se néztem a míg szénné nem játszottam:)
9.
9.
booo
Röviden annyi, hogy nekem ne nevezenek szimulátornak egy olyan játékot, ahol végig tudok menni úgy bármelyik (!!!) kocsival, hogy két lábbal a gázon állok és le sem veszem róluk!

Ennyi!
8.
8.
air 2
booo-nak igaza van.A graf. jó,de az irányítás nem az igazi.WRC
7.
7.
booo
Sogi...

Nem PC-n nyomom, hanem X360-on. Igaz, nem kormánnyal, hanem kontrollerrel.

De így sem tetszik.

Nagyon nem...!
6.
6.
Sogi
booo azer probald ki ne billentyuzettel, hanem mondjuk kormannyal! ugy nagyon kajak, es hidd el h meg fog valtozni a velemenyed:) amugy sajna en is csak billtyun tom tolni, de nem ojan rocc en se, de unokatesomnal toltam kormannyal, na ott telleg igazan joh. force feedbackes kormany:D alig rangat vissza:P
5.
5.
Barna07
Segítene letölteni valaki A Gamekapocsról játékot!?? :(

Hogy,hogy kell?

Mit csináljak utána?

Mentsem-e?

Mi kell hozzá?

Előre is köszi szépen
4.
4.
booo
Szerintem meg elég silány lett...

A grafika (autók, környezet, törés) majdnem tökéletes. De kérdem én: amikor hátranézek egy földes úton, miért nem látok magam mögött reális port? Nekem ez hozzátartozna a valósághű grafikához.

És ha túlteszem magam az első vizuális élményen és elkezdek végre autózni, akkor egyből észreveszem és megkérdezem: hova lett az a legendás "kolinos" autóirányítás, csúsztatgatás, ami hatalmassá tette mondjuk a második részt? Mert nekem nem élmény az, hogy padlógázon, fékezés nélkül végigrohanok a pályákon. Merthogy próbáljátok csak ki, megy így is! És aki erre azt mondja, hogy "Jó kis rallye-játék", na az nem igazi gamer...
3.
3.
Shagy
bassszus én haveromnál csak lebutítva tudtam nyomni de nagyon kemény lett :D sürgetni kell azt az xbox vásárlást :D

2.
2.
Főként konzolon terjedt el jobban, hisz PC-n bikagép kell hozzá..
1.
1.
Sogi
megerdemli, nagyon joh game lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...