Ilyen lehetett volna a Golden Axe remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Néhány évvel ezelőtt a Sega Australia érdekes ötlettel állt elő: Sega Reborn címmel olyan sorozatot akart indítani, melynek célja a klasszikusok feltámasztása lett volna. A projektet elkaszálták, ahogy a Golden Axe remake-jét is.

A 16-bites éra egyik kiemelkedő darabja volt az 1989-ben Sega Mega Drive-ra megjelent Golden Axe. A kiadó sokáig kacérkodott az ötlettel, hogy feltámassza a barbáros játékot - született is egy középszerű alkotás a jelenlegi generációs konzolokra, de a játékmenet teljesen más volt, mint az előd esetében. Sokkal inkább hűebb darab az, amelyik a Sega Reborn sorozatának tagja lett volna. A címke alatt olyan klasszikusok remake-jei jelentek volna meg, mint az Altered Beast, a Streets of Rage, a Shinobi vagy a Golden Axe.

A projektből végül nem lett semmi, ám a Sega Australia munkatársa nemrégiben közzétett egy videót az új Golden Axe-ről, így már lehet némi viszonyítási alapunk:

9.
9.
rossitibi
Az a Shinobi is jöhetett volna :)
8.
8.
darklord947
Az eredetivel nem játszottam, de ez tetszik. kár érte :(
7.
7.
dcba
hat ezert nagy kar, teljesen oda vagyok ezert, a vegen a palya kicsit a mortal kombatnak az egyik arenajara emlekeztet ahol shao kahn elott kellett bunyozni.Remelem vegul hatha vki feltamasztja ezeket a klasszikusokat.Steamen meg lehet venni a regit, meg mai szemmel is tok jo kis jatek.
5.
5.
DON GONDOCS
Hát most valami, jó kis remake itt lett volna, mert a Beast Riders elég gyenge lett.
3.
3.
Cooper911
#1: Ja és a Golden Axe PC-re is megjelent. Nem tudom mikor, de '91 ben már nyomattuk.
2.
2.
DarkLord
Hu ez már ígyis jól néz ki és gondolom még finomítottak volna rajta ezért tényleg kár, hogy nem jut el a közönséghez...
1.
1.
Cooper911
Höhöhööö. Ez zsírjó lett volna! kár érte. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...