Ilyen lehetett volna a Golden Axe remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 29.
  • Videó
Néhány évvel ezelőtt a Sega Australia érdekes ötlettel állt elő: Sega Reborn címmel olyan sorozatot akart indítani, melynek célja a klasszikusok feltámasztása lett volna. A projektet elkaszálták, ahogy a Golden Axe remake-jét is.

A 16-bites éra egyik kiemelkedő darabja volt az 1989-ben Sega Mega Drive-ra megjelent Golden Axe. A kiadó sokáig kacérkodott az ötlettel, hogy feltámassza a barbáros játékot - született is egy középszerű alkotás a jelenlegi generációs konzolokra, de a játékmenet teljesen más volt, mint az előd esetében. Sokkal inkább hűebb darab az, amelyik a Sega Reborn sorozatának tagja lett volna. A címke alatt olyan klasszikusok remake-jei jelentek volna meg, mint az Altered Beast, a Streets of Rage, a Shinobi vagy a Golden Axe.

A projektből végül nem lett semmi, ám a Sega Australia munkatársa nemrégiben közzétett egy videót az új Golden Axe-ről, így már lehet némi viszonyítási alapunk:

9.
rossitibi
Az a Shinobi is jöhetett volna :)
8.
darklord947
Az eredetivel nem játszottam, de ez tetszik. kár érte :(
7.
dcba
hat ezert nagy kar, teljesen oda vagyok ezert, a vegen a palya kicsit a mortal kombatnak az egyik arenajara emlekeztet ahol shao kahn elott kellett bunyozni.Remelem vegul hatha vki feltamasztja ezeket a klasszikusokat.Steamen meg lehet venni a regit, meg mai szemmel is tok jo kis jatek.
5.
DON GONDOCS
Hát most valami, jó kis remake itt lett volna, mert a Beast Riders elég gyenge lett.
3.
Cooper911
#1: Ja és a Golden Axe PC-re is megjelent. Nem tudom mikor, de '91 ben már nyomattuk.
2.
DarkLord
Hu ez már ígyis jól néz ki és gondolom még finomítottak volna rajta ezért tényleg kár, hogy nem jut el a közönséghez...
1.
Cooper911
Höhöhööö. Ez zsírjó lett volna! kár érte. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...