E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Van új Indy a nap alatt!

Indiana Jones, a közismert régész végre ismét vissza fog térni a játékvilágba, méghozzá egy teljesen új, epikus és eredeti történettel körítve.

E3 2006: Nintendo Wii Opera böngészővel

Bizony-bizony, ez a Wii olyan szuper konzol lesz, hogy még internetezni is lehet vele. A Nintendo már meg is állapodott az Opera készítőivel, hogy írjanak böngészőt a gépre.

E3 2006: Resident Evil Wii bejelentés

A Nintendo most értesített minket, hogy a Capcom már hegeszti a Resident Evil sorozatuk legújabb részét, melyet ezúttal már Wii platformra fejlesztenek.

E3 2006: Electronic Arts helyzetjelentés

Épp az imént landolt a postalábámban egy hivatalos, magyar nyelvű EA levél, melyben az E3-as játékokról beszél a kiadó. Lessétek meg, nagyon jó!

E3 2006: Nintendo E3 konferencia letöltés

Aki lemaradt volna a tegnapi élő Nintendo közvetítésről, az bátran töltögesse tőlünk a teljes videófelvételt, melyen végre élesben látható a forradalmi kontroller!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: METAL GEAR SOLID 4 NAGYTRAILER! ! !

Úristen! Kojima ezzel a 15 perc hosszú előzetessel bizony alaposan megbüntetett mindent és mindenkit három évre előre! Eszméletlen! Felfoghatatlan! Mennyei!

E3 2006: Megesett a Golden Axe bejelentés!

Múlt héten röppentek fel a pletykák, miszerint készül a 80-as években megjelent Golden Axe feldolgozása következő generációs konzolokra. Íme, a bejelentés is megtörtént.

E3 2006: Vadi új screenshotok érkeztek

116 új kép: Age of 3, Alan Wake, Coded Arms, Gears of War, Halo 3, Hellboy, Mass Effect, 99 Nights, Too Human és Viva Pinata. Ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni!

E3 2006: Sonic Wild Fire csak Wii-re

A Sega bejelentette, hogy mindenki kedvenc szuperhőse, Sonic egy újabb játék keretében csak Nintendo Wii-n szerepel majd - a project a Wild Fire munkanevet viseli.