E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Kutyaszorítóban játék a láthatáron

Az Eidos gondozásában már készül Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban című mozifilmjének a játék adaptációja. A fejlesztéseket a Volatile Games végzi.

E3 2006: Evidence - az interaktív DVD film!

Újabb Dreamcatcher játékot van szerencsém bemutatni nektek, melynek érdekessége, hogy filmes megvalósításának köszönhetően olyan mint egy interaktív DVD.

E3 2006: Dead Reefs - a temetetlen múlt

A Dreamcatcher egy 18. században játszódó nyomozós kalandjátékot készít, melyben egy misztikus és bonyolult ügy szálait kell kibogóznunk.

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

E3 2006: Szenzációs Alone in the Dark trailer

Az Atari a mai nap folyamán közkézre bocsájtotta az Alone in the Dark: Near Death Investigation játékuk, legelső mozgóképes bemutatóját.

E3 2006: Genesis Rising - űrhódításra felkészülni!

A DreamCatcher ígéretesnek tűnő űrstratégiát készít, melynek története a távoli jövő űrkolonizációs háborúját tárja fel a játékosok előtt.

E3 2006: Bejelentették a Mercenaries 2-t!

Bár a Pandemic korábbi utalásaiból - a LucasArts cáfolása ellenére - kihámoztuk, hogy készül a második Mercenaries, a hivatalos bejelentés még csak most volt esedékes.

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

E3 2006: Újabb játéklista érkezett

Ezúttal az Atari, a DTP, az 1C Company és az SNK Playmore küldte el az E3-ra kivitt játékainak listáját. A felsorolásban sok új név található, érdemes meglesni!

E3 2006: Sonic kalandok PSP-re

Sonic és barátai már a PSP zsebkonzolok tulajdonosait sem hagyják nyugodni. A Sega új játéka a Sonic Rivals címet kapta és még idén ősszel meg fog jelenni!