E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Virtua Fighter 5 bejelentés és képek

A SEGA bejelentette népszerű verekedős játékának a Virtua Fighter-nek ötödik eljövetelét, az árkádos változat mellett kizárólag PS3-ra.

E3 2006: Konferencia programok

A négy napos E3 május 9-én, a három nagy konzolgyártó cég konferenciájával kezdődik. Lássuk, hogy mikor és mire számíthatunk!

E3 2006: Fényképek és előkészületek

A Convention Center csinosításán már az utolsó simításokat végzik, lévén alig 1 nap múlva, a Sony konferenciával kezdetét veszi a show! Gyertek nézelődni!

E3 2006: Nem lesz The Darkness PC-re

A 1Up.com készített egy hosszú előzetest a Starbreeze Studios köreműködésével a készülő The Darkness-ről - ebben olvasható, hogy nem lesz PC-s verzió.

E3 2006: Ma 7 galériánk frissült

Mai kínálatunk a következő: Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, Gods and Heroes, NBA, NHL, Prey és természetesen az elmaradhatatlan Test Drive Unlimited.

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

E3 2006: Újabb fényképeket kaptunk

Az éjszakai raktáras fotók után újabb fényképeket van szerencsém prezentálni, melyek ezúttal az épület csinosításának folyamatát örökítik meg.

E3 2006: Megjöttek az első helyszíni fényképek

Már csak 3 nap van az E3-ig, így nem csoda, hogy nagy a felfordulás a Convention Center területén. Első helyszíni képeink a rakodóudvart és az előkészületeket örökítik meg.

E3 2006: 180 új kép érkezett

Assassin's Creed, Bioshock, Dark Sector, Enemy Territory, Gears of War, SiN, Splinter Cell, Test Drive - és ez még nem minden! Gyere és csodálkozz!

E3 2006: Call of Duty 3 bejelentés és videó lokálból!

Már eddig is csöpögtek az E3-as érdekességek, de most valami olyan jött, amire nincs gamer aki ne kapná fel a fejét! Megérkezett az első Call of Duty 3 trailer!