E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Assassin's Creed - a Splinter Cell készítőitől

A Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Ubisoft montreáli stúdiója egy új, ezúttal Playstation 3 exkluzív sorozat fejlesztésébe kezdett.

E3 2006: Overlord - Gyűrűk Ura paródia felsőfokon

A Codemasters ma bejelentette Overlord nevű játékát, melyet az Age of Wonders-t készítő Triumph Studios fejleszt. Ha szeretsz gonoszkodni akkor ez a te játékod!

E3 2006: Army of Two az Electronic Arts-tól

Vadi új akciójáték fejlesztésébe kezdett az Electronic Arts. Az Army of Two érdekessége, hogy minden küldetésünket egy CPU vezérelte társsal kell véghez vinnünk.

E3 2006: Folytatásos lesz az új Alone in the Dark

Az Atari emberei most küldték nekünk az infót, hogy nem elégszenek meg egy darab Alone in the Dark folytatással és egy teljes sorozatot akarnak belőle csinálni.

E3 2006: Már készül a Full Auto folytatása

A Sega lövöldözős-szemétkedős autóversenyének első része Xbox 360 exkluzív volt, a folytatást viszont már csak Playstation 3-ra tervezik. Lehet, hogy tudnak valamit?

E3 2006: Tekken 6 és Ridge Racer 7 az E3-on

A Namco Bandai most jelentette, hogy az E3-ra kivitt Playstation 3-as játékáradatukban idén ott lesz a Tekkent 6 és a Ridge Racer 7 is.

E3 2006: Folytatódik a Turok

Névtelen információk szerint a Vivendi az E3-on fogja bemutatni a korábban egész nagy sikernek örvendett Turok játék legújabb részét. A hírhez egy kép is érkezett!

E3 2006: Otthon marad az Alan Wake

A Max Payne-t is jegyző Remedy Entertrainment idén nem viszi ki az E3 kiállításra legújabb játékát, az Alan Wake-et. A szomorú hírt már hivatalosan is megerősítették.

E3 2006: Forza Motorsport folytatásra várunk

A Microsoft Games az idei E3-on fogja bemutatni az Xbox-on remekül szerepelt Forza Motorsport című autóverseny Xbox 360-ra írt folytatását.

E3 2006: Színre lép a Pro Evolution Soccer 6

Folytatódik a Konami focis játéksorozata. A Pro Evolution Soccer 6-ot a japán óriás a májusi E3 játékkiállításon fogja majd bemutatni.