E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Ghost Recon 3 co-op módban!

Az UbiSoft üzeni, hogy az E3-on fogják bemutatni a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter első bónusz addonját, mely co-op módot applikál majd a játékba.

E3 2006: One Piece sorozat Nintendo Wii-re

Újabb Nintendo Wii exkluzív anyagot van szerencsém bemutatni, mely a One Piece nevet viseli és egy kőkemény manga akciósorozat lesz.

E3 2006: Bejelentették a FEAR első kiegészítőjét!

A Vivendi Games ma bejelentette a Monolith "félelmetes" lövöldözősének első kiegészítését. Az első részletek az E3-on várhatóak.

E3 2006: Mégis kint lesz a STALKER!

Csúnya kifejezéssel szólván: mégis van Isten! A GSC Game World most erősítette meg a pletykákat, miszerint sikervárományos FPS-ük kint lesz a kiállításon!

E3 2006: Bemutatkozik a Fury

Kizárólag online játszható felfedezős, harcolós csapatorientált RPG-n dolgozik az Auran, melyben a stílus legjobb elemeit gyűjtötték össze.

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

E3 2006: Golden Axe bejelentésre várunk

Bár a Sega még nem erősítette meg a hírt, bennfentesen tudni vélik, hogy az idei E3-on bemutatkozik a 80-as évek végén megjelent Golden Axe nextgen változata.

E3 2006: Sundown - Guillermo del Toro első játéka

Guillermo del Toro, a Pokolfajzat és a Penge 2 filmek rendezője összeállít a Bloodrayne játék fejlesztőivel, hogy újra pusztulásra ítélje a bolygónkat.

E3 2006: The Club - a Gotham Racing készítőitől

Az éjszaka kaptuk az infót, hogy a Project Gotham Racing készítői stílust váltanak és az eddigi autószimulátorok helyett egy kőkemény akciót fejlesztenek.

E3 2006: Lokálban újabb kilenc animáció!

Újabb kilenc videót töltöttünk fel FTP-szerverünkre - olyan címek kerültek ma esti frissítésünkbe, mint a Heroes V, a Lego Star Wars 2 vagy a Hitman 4.