Grand Theft Auto IV

A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja PC-re, valamint Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra. A helyszín ismét Liberty City, főhősünk pedig nem más, mint Niko Bellic!

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

GTA: Episodes from Liberty City - Újabb előzetes

Már csak néhány hetet kell várni, hogy megérkezzen a Rockstar Games által fejlesztett játék, a GTA 4 letölthető tartalmainak dobozos változata.

Újabb Platinum Hits kiadású Xbox 360-as játékok

A Microsoft ma bejelentette, hogy hamarosan újabb Platinum Hits kiadású játékok érkeznek, köztük az utóbbi idők legnagyobb címeivel, amelyek még olcsók is.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Hazai eladási toplista - újra dobogón a Lich King

A több hetes lejtmenet után ismét felküzdötte magát a dobogóra a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, letaszítva ezzel Harry Potter új kalandjait a harmadik helyről.

GTA: The Ballad of Gay Tony - Az első trailer

Ahogy ígérték, végre megérkezett a várt előzetes a Rockstar által fejlesztett játék második DLC-jéből, amely ismét megteremti a játék nagyszerű hangulatát.

GTA: Episodes from liberty City dobozfotó

A Rockstar rajzolói ismét remek munkát végeztek, hiszen elkészül a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City dobozfotója, amely az ismerős stílust követi.