Grand Theft Auto IV

A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja PC-re, valamint Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra. A helyszín ismét Liberty City, főhősünk pedig nem más, mint Niko Bellic!

Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

Újabb patch készül a PC-s GTA IV-hez

Nem volt elég végigszenvedni, míg a PC-s GTA IV felküzdötte merevlemezünkre a maga 16 gigáját, ráadásként egy komplett bughalmaz fogadott bennünket.

A Mario Kart Wii lett 2008 legkeresettebb játéka

A három legnagyobb játékpiac eladásait összesítve a legkeresettebb öt játék közül három Wii-re jelent meg, az abszolút győztes pedig a Mario Kart Wii.

Újabb javítás érkezett a Grand Theft Auto IV-hez

Sokan fellélegezhetnek, mivel nemrég elérhetővé vált a Grand Theft Auto IV legújabb, 1.02-es verziószámot viselő frissítése, amely számos hibát készül orvosolni.

Mégsem lesz új Grand Theft Auto 2009-ben

A Rockstar Games nyilatkozott a Grand Theft Auto V 2009-es, év végi megjelenéséről, ami legnagyobb bánatunkra hamis hírnek bizonyult.

2008 legkelendőbb játékai az Egyesült Államokban

Az NDP csoport összeszedte a tavalyi év legkelendőbb konzoljátékait. A felmérés ezúttal is csak az Egyesült Államok piacára érvényes, globális adatok még nincsenek.

Már készül a GTA legújabb epizódja?

A Game Informer értesülései szerint a Rockstar már gőzerővel dolgozik sikerjátékuk, a Grand Theft Auto 4 folytatásán, amely még idén meg is jelenhet.

A World of Warcraft uralta a hazai piacot tavaly

Befutott a hazai játékeladásokat összegző toplista 2008-as összesítése: a listát egyértelműen a World of Warcraft és új kiegészítője, a Wrath of the Lich King uralja.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Grand Theft Auto IV PC-s játékteszt

A mérhetetlen szabadság szinonimája, a nagyhatásfokú szervezett bűnözés megálmodása, egy egyszerű szerb bevándorló, Niko Bellic karakterisztikáján keresztül - a nulláról indulva, fittyet hányva a közbiztonságra, a Rockstar legnívósabb címe ezt garantálja bárki számára.