Grand Theft Auto IV

A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja PC-re, valamint Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra. A helyszín ismét Liberty City, főhősünk pedig nem más, mint Niko Bellic!

Hazai eladási toplista - az élmezőny változatlan

Hosszú hetek óta töretlen népszerűségnek örvend itthon a Need for Speed: Undercover, de nem lankad az érdeklődés az új FIFA és a World of Warcraft iránt sem.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Grand Theft Auto IV - javítás a javításhoz

A Rockstar hivatalosan is kiadta a Grand Theft Auto IV PC-s verziójának első javítását, amely sajnos nem csak segített, de rontott is a helyzeten.

VGA 2008: A várva-várt előzetesek

Az éjszaka folyamán bemutatták a várva-várt előzeteseket, amelyeket most egy csokorba gyűjtve nézhettek meg. Kellemes látvány.

Javítás készül a PC-s Grand Theft Auto 4-hez

Videokártya gondok, bugos játékmenet, optimalizálatlan motor - ezek a PC-s Grand Theft Auto 4 legtöbbet támadott hibái - de már készül a patch.

Megjelent a PC-s Grand Theft Auto 4

Niko Bellic Liberty City-s kalandjait immáron számítógépen is élvezhetjük, mától hivatalosan is kapható ugyanis a PC-s Grand Theft Auto 4.

A heti játékmegjelenések

A Mikulásra várva a héten kicsit bekeményítettek a kiadók: a napokban jön a PC-s Grand Theft Auto IV, az új Prince of Persia és a SingStar Abba is.

Információk a PC-s GTA IV aktiválásáról

A napokban egy interjú bukkant fel az IGN oldalán, amelyben a RockStar Games a PC-s GTA IV aktiválásáról, valamint védőprogramja funkcióijáról magyaráz.

Lezárult a Grand Theft Auto 4 PC nyereményjáték

Nyereményjátékunkban gazdára talált egy eredeti Grand Theft Auto 4 PC-s játékprogram. A szerencsés nyertesnek gratulálunk, ajándékát futárral kapja meg.

Grand Theft Auto IV - videón a videószerkesztő

Három új videó jelent meg a Grand Theft Auto IV videószerkesztőjéből, amik lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogyan is működik ez a funkció.