Haze

2048-at írunk, a világ megváltozott. Háborúk dúlnak mindenhol, egyre komolyabb terrorista fenyegetésekkel kell számolnunk. A világnak szüksége van hősökre, olyanokra, mint amilyen te is vagy…

Haze - Multiplayer móka

A sokak által várt FPS, a Haze Playstation 3-as verziója jövő hónapban a boltok polcaira kerül, ennek örömére megcsodálhatunk három remek multiplayer videót.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Májusban érkezik a Haze demo

A Playstation 3 konzolra készülő Haze demoja május elején érkezik: a single player kampány mellett kipróbálhatjuk a négy fős co-op mókát is.

Május 23-án jön a Haze - most már biztos

Nem tudtuk eldönteni, hogy lemerjük-e írni, de a Ubisoft bejelentése szerint most már biztos és végleges a Haze május 23-ai boltokba kerülése.

Bonyodalom: mégse májusban jön a Haze

A UbiSoft tegnap reggel jelentette, hogy ha törik, ha szakad, május 22-én piacra dobják a Haze-t. Ma meggondolták magukat, és visszavonták az előző hírt.

Végleges Haze megjelenési dátum érkezett

A Free Radical legújabb FPS-e, a Haze eredetileg tavaly ősszel jelent volna meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Ebből nem lett semmi, de azért még nem temetjük.

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.

Haze - nem lesz Xbox 360 konzolra

A Free Radical új játéka, a Haze nem fog megjelenni Xbox 360 konzolra - hangzott el a bejelentés a Wembley Stadionban zajló Play.com rendezvényen.

Májusban kerül boltokba a Haze

A Ubisoft legújabb sajtóközleménye szerint májusban végre kezeink között tarthatjuk Shane Carpenter zsoldoskatona bevetéseit feldolgozó lövöldét.

Késik a Haze, de jön vele az új Prince of Persia

A UbiSoft-nál ismét sikerült eltolni a Haze megjelenési dátumát. A januárra ígért játék akár egy évet is késhet, de legalább jön vele a Prince of Persia 4 is.