Haze

2048-at írunk, a világ megváltozott. Háborúk dúlnak mindenhol, egyre komolyabb terrorista fenyegetésekkel kell számolnunk. A világnak szüksége van hősökre, olyanokra, mint amilyen te is vagy…

Kavarodások a Haze megjelenése körül

Továbbra sem tisztázott a PS3-exkluzív Haze megjelenési dátuma: bár a múltkori, ijesztő augusztusi érkezés tévesnek bizonyult, a hivatalos felek mást-mást ígérnek.

Augusztusig várat magára a Haze megjelenése?

A legutóbb hivatalosan bejelentett decemberi dátumot sem sikerült tartaniuk a készítőknek, a Haze megjelenése továbbcsúszik - de augusztusig?!

Decemberben kerül boltokba a Haze

Félelmeink, miszerint a Haze megjelenése a jövő évre csúszott át, csalfának bizonyultak, a Ubisoft ma megjelölte a lövölde végleges boltokba kerülési dátumát.

PlayStation 3-exkluzív lett a Haze?

Habár eredetileg a Haze multiplatform címként volt emlegetve, úgy tűnik, a Ubisoft kiadásában megjelenő FPS csak PlayStation 3-ra készül el.

GC 2007: Új videó érkezett a Haze-ről

Hatalmas robajjal készülődik az Ubisoft gyöngyszeme a HAZE, mi sem mutatja jobban, hogy a kiállításon már egy kipróbálható verzióval játszhattak a látogatók.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

E3 2007: Haze - új trailer az expóról

Szintén a tegnapi Sony konferencián volt látható először a Haze új trailere: ingame jelenetek, élőszereplős részletek - mindez remek minőségben!

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

Haze

Meglepően kevés szó esik a sajtóban az UbiSoft új FPS-éről, a Haze-ről. Persze, fut mellette párhuzamosan a Splinter Cell: Conviction, az Assassins Creed, az új Far Cry, meg a fene se tudja még mi, de azért ez a játék is megérdemli a figyelmet. Premier előzetesünkben most leleplezzük a játék részleteit, és nyilvánosság elé tárjuk azokat az információkat, melyek eddig kevesekhez jutottak csak el.