Haze

2048-at írunk, a világ megváltozott. Háborúk dúlnak mindenhol, egyre komolyabb terrorista fenyegetésekkel kell számolnunk. A világnak szüksége van hősökre, olyanokra, mint amilyen te is vagy…

UbiSoft megjelési dátumok

Az Ubisoft ma volt olyan kedves, és tájékoztatott minket a közelgő nagyágyúinak megjlenési dátumairól, ráadásul napra pontosan!

Haze - az első gameplay videó

Megérkezett az első igazi gameplay videó az UbiSoft egyik készülőfélben lévő akciójátékából, a Haze-ből. A mozgóképhez fejlesztői kommentár is dukál!

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.

Haze - új videók az UbiDays 07-ről

Régóta hallottunk már a Haze nevű csodáról, mostanában csak figyelemfelhívó és kedélynövelő teaserekkel kábítottak minket a készítők.

A Ubisoft jövőre tolta el a Haze megjelenését

Megérkezett a francia Ubisoft üzleti jelentése is, melyből sajnos sok rossz hírre derült fény: többek között tudomásunkra jutott, hogy a Haze csak jövőre jelenik meg.

Haze

Ubisoft. Egy név, mely egyet jelent a minőségi játékokkal. Brothers in Arms, Might & Magic, Prince of Persia, Ghost Recon, Myst, Rainbow Six és Splinter Cell - néhány cím a legnagyobb termékek közül. Ezen játékok tükrében elképzelhetetlen, hogy a 2007-ben megjelenő Haze ne lenne olyan anyag, amiről nem érdemes írni itt, a Gamekapcson.

Vadonatúj screenshotok a galériánkban!

Sok-sok friss képet töltöttünk fel szerverünkre, melyek a közelmúltban jelentek meg: érkeztek Anno 1701, GTR 2, Haze, Mass Effect és X-men 3 shotok is többek között.

E3 2006: Haze - Új Ubisoft FPS

A Ubisoft is beszáll a next-gen piacra a TimeSplitters gondozásában készülő Haze című FPS-el, mely PC-re, X360-ra és PS3-ra készül - információk, képek és videó itt!