Haze - nem lesz Xbox 360 konzolra

  • Írta: Daks
  • 2008. március 17.
  • Hír
Link másolása
A Free Radical új játéka, a Haze nem fog megjelenni Xbox 360 konzolra - hangzott el a bejelentés a Wembley Stadionban zajló Play.com rendezvényen.
A Free Radical új játéka, a Haze nem fog megjelenni Xbox 360 konzolra - hangzott el a bejelentés a Wembley Stadionban zajló Play.com rendezvényen.

Még több korábbi kép a galériában!

Korábban úgy volt, hogy a játéknak egyszerre érkezik a PS3-as és Xbox 360-as változata, aztán a UbiSoft bejelentette, hogy az Xbox-os verziót csak hónapokkal később adják ki, a jelek szerint most meg teljes Playstation exkluzivitásba lépett át a projekt. A rendezvényen amúgy több játszható példány is volt a Haze-ból, és bár a játék állítólag igen élvezetes, sokak szerint csúnyát fog bukni, ha a fejlesztők nem tudják feltornászni a mostani maximális 30 FPS számot.


A játékban Shane Carpenter zsoldos katonát alakítjuk majd, akit első bevetésén Dél-Amerika kellős közepére küldenek, hogy különféle feladatokat lásson el a Mantel nagyvállalatnak. A játék története szerint a nem is oly távoli jövőben egy Mantel nevű vállalat annyira felemelkedik, hogy nem csak Amerika gazdaságának legmeghatározóbb alakja lesz, de beleszólása lesz az ország vezetésébe is, sőt saját zsoldoshadsereget tart majd fent. Mi nekik dolgozunk, busás bérért cserébe bőrünket tesszük kockára, hogy az igazgatóság újabb dollármilliókkal gyarapíthassa bankszámláját. A jövőben a Mantel átveszi a NATO és az ENSZ szerepét is, és bár ellentmondásosak róla a vélemények, szuperfegyvereivel és különleges hadseregével eddig még nem okozott semmi különösebb galibát, mely veszélyeztetné a világ nagyhatalmait. Persze később kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik, és a Mantel se éppen az a törvénytisztelő mintavállalat, mint aminek a képét mutatják a világ felé.

18.
18.
Chocho
Én csak azt nem értem, hogy ilyen grafika mellett mi eszi meg a gépek teljesítményét. Mert hogy ez még jóindulattal is csak közepes, az biztos.
17.
17.
dareal
30 fps nemtom miért gáz, 24 felett már folyamatos a kép. bár tény, hogy van különbség 30 és 60 között (gyorsabbnak tűnik a mozgás, valaki ezt biztosan jól le tudja írni, én nem :)) egyébként a poén az az, hogy aki nem hdtv-n nyomja, annak qrva mindegy, hogy 24 vagy 800000000 fps, lévén a pal szabvány 25 fps-re képes, ntsc pedig 50. (hdtv stb passz)



amúgy meg, ahogy Glek is írta, ha már egy részét elkészítették, akkor az ki fog jönni, kukába nem vágják ki. hülyék lennének.

ráadásul az utóbbi időben írnak minden hülyeséget, erre meg arra a platformra nem lesz, majd fél év és az eddigi fekete bárány platformra jön a bővített változat. esküszöm, némely kiadó simán jó lenne itthon politikusnak.
16.
16.
girgosz
ne feledjétekh nem a végleges verzióba volt, addig még jávíthatják, habár engem se hoz lázba talán majd a későbbiekben ki lesz próbálva de em vok nagy fps fan :D
15.
15.
shawn
először: ezt eddig is tudtuk



másodszor: kit érdekel? :P
14.
14.
Aramisz93
És ha 30 FPS-sel megy akkor mivan? Akad?
13.
13.
Dcrysis02
Ez szép??Hejj vazze,Janiék ezt bezony jól eltolták!
12.
12.
huszti
Te János! Ez akad...Nembaj,v egyél több ramot:D:D
11.
11.
Pekferi
lol, 30 FPS ??, hát ez gáz..., a Crysis jobban futtot a szar gépemen...xD
10.
10.
Obi1
Nagy kár, pedig már beleéltem magam hogy olyan szép papírmasé bokrok között játszhatok. :(
9.
9.
Rod
ja, pár hónap múlva pedig jön a boxos megjelenésről szóló hír ismét :)
8.
8.
wildláma
ez hír igazán a javából! eddig nem úgy volt hogy csak PS3-ra? XD
7.
7.
Vikitiki
ezek barmok eddigis csak ps3 mas verzióról ugattak már rég óta

6.
6.
Glek
Hagyjuk már... Ha elkezdték készíteni az X360-os verziót akkor azt ki is fogják adni, csak később. Amúgy ha nem így lenne se sírnám tele a párnám... eddig nem fogott meg.
5.
5.
Mr.BEAN
a 30 fps meg hát na.... :D
4.
4.
Mr.BEAN
hát azért a sony is rájött hogy egy kis lóvé azért, hogy egy játék exkluziív legyen nem rossz dolog, sztem elég sokat perkálhattak az ubinak...
3.
3.
girgosz
de sztem is bukta ha nem sikerül valami nagyon hűde nagyszámmal előrukkolniuk tán még fél milliót sem tudnak eladni belőle...
2.
2.
girgosz
de csak voltak pletykák de az ubi már megerősítette fél éve h nem lesz más platformra
1.
1.
Aramisz93
Már egy ideje ps3 exklúziv volt, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...