Need for Speed: Carbon

A Need for Speed sorozat legújabb darabja, mely immáron a nextgennek hódolva Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Kemény anyag, a rajongóknak kötelező!
Típus: Autóverseny

Már tölthető a Need for Speed: Carbon demója

Megjelent a Need for Speed sorozat legújabb részének, a Carbon-nak a kipróbálható demója. A cuccot eddig csak az Xbox 360 és a PS2 tulajok élvezhették ki...

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

Reggeli videócsokor

Gears of War, Brothers in Arms 3, Rainbow Six: Vegas, Supreme Commander és egy kövér Need for Speed Carbon videó vár minden letöltő kedvű olvasónkra.

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Harminc EA-cím készül PlayStation 3-ra

Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.

Need for Speed: Carbon

„ Nem számítottam arra, hogy újra idetolod a képed! A dolgok megváltoztak azóta, hogy eltűntél. Az egész város csatatérré változott, a területek felosztásáért. Tunningolt, egzotikus és izomautók küzdenek egymással, ami mindig a kanyonban végződik. Na ez az, amit te sosem fogsz túlélni! Szóval hallottam hogy visszatértél… Most azt akarom hallani hogy eltűnsz… „

Need for Speed: Carbon X360 demó és videók

Az Xbox 360-nal és Live előfizetéssel rendelkező Need for Speed rajongók most azonnal nyomják be a konzolt, mert a Marketplace-n már ott virít a Carbon demója!

Need for Speed: Carbon gépigény

Az Electronic Arts a héten közzétette a Need for Speed: Carbon pontos gépigényét. Nem kell megijedni, most sem kell majd erőmű a játék futtatásához!

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.